chat

T'riffic Werkkleding

Op zoek naar duurzame werkkleding? Dan is T'riffic de ideale keuze. T'riffic beschikt over het Fair Wear Label en Circulair Label. T'riffic is een van de grooste duurzame werkkleding merken. De werkkleding van T'riffic is geschikt voor de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. Kies je voor Proforto en kies je voor snelle verzending, het grooste assortiment en gratis levering.

Lees meer

29 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

29 resultaten

Filter

Visie T’riffic

T’riffic is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert de fabrieken waar de kleding geproduceerd wordt. Ook worden de fabrieken jaarlijks beoordeeld op de geleverde prestaties met betrekking tot de arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken waar T’riffic wordt geproduceerd. 100% van de productielocaties staat onder controle van T’riffic.

Circulair T’riffic

Circulaire bedrijfskleding is de nieuwe norm, maar wat wordt er bedoelt met circulaire bedrijfskleding? T’riffic maakt haar kleding van gerecyclede materialen. Dit betekent dat ze van de oude werkkleding van haar klanten in combinatie met gerecycled PET nieuwe werkkleding kunnen maken. Zo zijn er 2 verschillende garens die T’riffic gebruikt bij de productie van circulaire kleding:

  • Garens bestaande uit 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester. Hiervan worden de T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken gemaakt
  • Garens van 100% gerecycled polyester, hiervan worden onze jacks en softshells gemaakt

Met de kleding van het label Circulair ben je niet alleen sociaal verantwoord bezig, maar bespaar je ook nog eens 99% water, 40% Co2 en 40% energie. De textielindustrie is de op 1 na vervuilendste industrie ter wereld. Zo gaat er in 1 katoenen T-shirt zo’n 4000 liter water, is er alleen in Nederland al 200 miljoen kilo textielafval per jaar en wordt er pas 3% wereldwijd gerecycled. T’riffic wilt met haar kleding hiervoor een oplossing bieden en dat kan zij niet zonder jou!