chat

Strövels Klompen

De Nederlander heeft een rijke geschiedenis met klompen. Strövels klompen hebben nog steeds het instapgemak van de traditionele klomp maar een veel modernere uitstraling en zijn zelfs geschikt voor het zwaardere werk. Strövels werkklompen staan al jaren bekend als de toonaangevende instapklompen van Zweedse topkwaliteit.
Lees meer

13 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

13 resultaten

Filter

Strövels werkklompen online te koop op Proforto.nl

Strövels, de kracht van gemak; de gedachtegang van de Zweedse klomp die naar Nederland is verhuisd. In Nederland wordt de Zweedse topkwaliteit van Strövels geperfectioneerd met een Hollands tintje. De Zweedse kwaliteitsmaterialen worden gecombineerd met de Nederlandse kennis van pas- en loopcomfort. De Strövels instap klompen die gemaakt zijn van hout en leer zijn perfect te gebruiken binnen de agrarische sector, de zorg en industrie. Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.

De verschillende werkklompen van Strövels

Op Proforto.nl zijn er drie series (300, 900 en Andreas) van Strövels verkrijgbaar. De drie lijnen hebben klompen met open en gesloten hiel om de eindgebruiker de eigen voorkeur te kunnen laten bepalen en zo een optimaal comfort te kunnen bieden.


300-serie:
deze serie bestaat uit de 303 (open hiel) en de 304 (dichte hiel). De klompen hebben een synthetische binnenzool en leren kap met polster die het loopcomfort verhoogd. De klompen zijn voorzien van een antislip profiel en bestand tegen olies en zuren. Daarnaast is de loopzool zeer slijtvast en heeft een schokdempende werking waardoor de klomp goed te gebruiken is bij zwaardere werkzaamheden.


900-serie
: de klompen uit de 900-serie zijn een variant van de 300-serie met enkele uitbreidingen. De klompen zijn zeer flexibel en hebben een versterkte neus ter bescherming van de voet van de drager. Tevens hebben zijn de klompen voorzien van een orthopedisch voetbed wat de drager extra comfort biedt.


Andreas:
deze lijn bestaat uit één klomp die in het zwart beschikbaar is. De Andreas klomp onderscheidt zich van de andere twee lijnen door de uitgebreidere veiligheidsspecificaties en voldoet aan de veiligheidsnormering EN ISO 20345 SB. Een stalen neus beschermt de voet van de dragen en de overneus maakt de klomp geschikt voor werkzaamheden waarbij het nodig is te kruipen. De levensduur van de klomp is langer door de hidden nails constructie die de klomp ook hygiënischer maakt. De zool heeft een antslip profiel en is zeer slijtvast.