Stanno

Op zoek naar sportkleding van het merk Stanno? Dan ben jij bij Proforto aan het juiste adres. Stanno heeft sportkleding in de categorieën sporthshirts, sporttruien, sportvesten en sportbroeken.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Teamkleding van Stanno blinkt uit in veelzijdigheid en stijl. Wil je ruime keuze hebben in sportkleding van absolute topkwaliteit dan is Stanno een prima keuze. Je kunt een outfit samenstellen uit shirts, sportbroeken en jacks in diverse uitvoeringen. Uiteraard zijn er items voor zowel dames als heren en kleding die unisex is en dus door zowel mannen als vrouwen kan worden gedragen.

Sportkleding die comfort met kwaliteit combineert

Sportkleding moet aan een heel belangrijke eis voldoen, het moet namelijk onder alle omstandigheden comfortabel zijn. Tijdens het spelen van een wedstrijd of het afwerken van een training moet je je immers gemakkelijk kunnen bewegen. Maar daarnaast zijn er nog een aantal eisen waaraan goede sportkleding moet voldoen:

  • Het moet gemakkelijk kunnen worden gewassen
  • Beschikbaar zijn in de gewenste kleur
  • Kunnen worden bedrukt met een logo, rugnummer of reclame
  • Verkrijgbaar zijn in diverse maten

Aan al deze eisen voldoet de Stanno teamkleding collectie bij Proforto. We bieden een compleet assortiment kleding waarmee je je team perfect kunt kleden voor alle omstandigheden. Of het nu gaat om een wedstrijd of een presentatie voor de pers.

Sportkleding van Stanno laten bedrukken

Bij sportkleding is het meestal de gewoonte om deze te laten voorzien van bedrukking of borduurwerk. Dit kun je laten verzorgen door Proforto. Wij zorgen ervoor dat het clublogo, een bedrijfsnaam of een naam en rugnummer volgens jouw wensen en aanwijzingen op een shirt, sweater of jack worden geplaatst. Uiteraard zijn de logo’s wasmachinebestendig, je krijgt bij je bestelling een wasadvies voor de kleding om ervoor te zorgen dat zowel het kledingstuk als de bedrukking zo lang mogelijk mooi blijven.

Teamkleding van Stanno bestel je bij Stanno

Wil je dat jouw team perfect gekleed op het veld staat of zich perfect presenteert bij een fotoshoot? Kleed ze dan in Stanno teamkleding die je voordelig kunt bestellen bij Proforto. Shop een complete outfit bij elkaar van het uitgebreide assortiment en geef je bestelling aan ons door. Voor grotere orders kun je ook vooraf een prijsopgave vragen. Wil je de kleding laten bedrukken, vraag dan een offerte op maat aan. Onze klantenservice denkt daarbij graag met je mee.