10% korting op alles. Code: KONING10

Sixton Peak Sound 93339

De Sound werkschoenen uit de Ritmo Cross-lijn bieden uitzonderlijke bescherming en comfort, perfect voor veeleisende werkomgevingen.
Lees meer
Bekijk maattabel
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

De Sound werkschoenen uit de Ritmo Cross-lijn bieden uitzonderlijke bescherming en comfort, perfect voor veeleisende werkomgevingen.

Met een ALU-SXT Aluminium veiligheidsneus en gevet nubuck lederen upper combineren ze duurzaamheid met ademend vermogen en waterafstotendheid. De Airplus 3D – Dual Micro voering zorgt voor ademend vermogen en slijtvastheid.

Deze lichtgewicht werkschoenen wegen slechts 620 gram en hebben een geavanceerde K+ Antiperforatie plus zool, gecertificeerd als "Zero perforation", voor optimale bescherming zonder gewicht toe te voegen. Ze zijn voorzien van ESD-technologie om elektrostatische schokken af te voeren. De Ritmo Cross-lijn biedt een avontuurlijke uitstraling, uitzonderlijke grip en comfort, waardoor ze perfect zijn voor outdoor activiteiten. Kies voor de Sound voor ultieme veiligheid en prestaties.

Pluspunten
+  De ESD toepassing in de Sixton Peak werkschoenen voert elektrostatische schokken voortdurend en effectief af naar de grond.
+ De veiligheidszool biedt optimale bescherming en draagcomfort, heeft een isolerende werking. Bovendien is de zool zeer licht en flexibel.
+ Passie en vakwerk, van een Italiaanse maker met scherp oog voor detail.

Aanvullende informatie

SKU SIX-93339
Merk Sixton Peak
Model schoeisel Hoog model
Kleurgroep(en) Grijs, Zwart
Gewicht per paar (maat 42) 1530
Geslacht Unisex, Heren
Toepassing Afval & recycling, Agrarisch, Automotive, Bouw, Constructie, Hulpdiensten, Magazijn, Metaal, Techniek, Transport
Materiaal schoen Leer
Voering Textiel
Veiligheidsklasse S3
Tussenzool Metaalvrij
Type neus Composiet
Type zool Anti slip, Antistatisch, Schokdempend

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje