Sanita klompen

Sanita levert al sinds het begin van de vorige eeuw werkklompen en zorgklompen voor zowel dames als heren. Werk je in de zorg of in een ander beroep waarin je veel ‘meters’ maakt en daarom graag op comfortabel schoeisel loopt, dan is de keuze voor Sanita klompen een logische. Sanita is een Deens bedrijf dat heel goed weet hoe je comfortabele klompen moet maken. Maak je keuze uit het ruime aanbod werkklompen en zorgklompen en bestel direct online bij Proforto. De klompen van Sanita zijn leverbaar vanaf maat 35 tot en met maat 48.

Lees meer
55 resultaten

Sanita medische klompen online te koop op Proforto.nl

Sanita is opgericht in het jaar 1907 in Denemarken door Christian Meldgaard. Hij maakte zijn eerste houten klomp met de hand en nu honderd jaar later worden de klompen nog steeds gemaakt en elke dag van hogere kwaliteit. Wat klein begon is uitgegroeid tot een belangrijke speler die in meer dan 50 landen klompen verkoopt. Een breed assortiment met medische/zorg klompen met een trendy uitstraling maken de klompen tot een groot succes. Sanita streeft er naar de kwaliteit binnen de gezondheidszorg te verhogen door schoeisel te ontwikkelen dat het werk veiliger maakt voor zowel medisch personeel als voor de patiënten.

Mogelijkheden van Sanita zorgklompen

Sanita heeft een breed assortiment en blinkt uit in het ontwikkelen van kwalitatief goede medische klompen met trendy en hippe kleuren. Naast de standaard zwarte en witte uitvoering zijn er klompen verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw, fuchsia, zilver en jeansblauw. Naast de klompen met egale kleuren heeft Sanita ook een lijn met motieven. Dit zijn motieven in de vorm van bloemen, hartjes en spikkels die de klompen een fris uiterlijk geven. Sanita heeft verschillende lijnen die allen verschillende eigenschappen hebben.
 

San-Flex: Dit is een klassieker van Sanita. De San/Flex klompen zijn makkelijk schoon te houden en zeer hygiënisch door de gladde, flexibele vastnieten leren kap. De leren inlegzool maakt de klomp zeer comfortabel en de anti-slip zool zorgt voor de benodigde veiligheid.
 

San-duty light: Deze lijn kenmerkt zich door de lichtgewicht zool wat zorgt voor optimaal comfort aan de voet. Tevens is de zool stil een buigt deze mee met de voet. De klompen zijn SRC gecertificeerd en zeer slipvast.
 

San-duty Nitril: Deze lijn klompen is ontwikkeld voor het werk in zwaardere omstandigheden door een extra nitril composiet dat aan de zool is bevestigd. Dit zorgt er voor dat de klomp nog steviger is en de anti-slip nog sterker is. De klompen zijn tevens anti-statisch en hebben een gelijmde leren kap.