Python

Python is een merk dat trendy en casual werkschoenen levert in veiligheidsklassen S1P en S3. Comfort en veiligheid staan bij Python hoog in het vaandel. In 2020 heeft Python voor het eerst ter wereld gekoelde veiligheidsschoen geïntroduceerd. Deze schoen is geschikt voor mensen die last hebben van warme en opgezette voeten. De koeltechniek in deze schoen is getest en werk bewezen tegen transpiratie van de voet. Daarom zijn de werkschoenen van Python uitermate geschikt voor zomerse dagen. Bekijk het volledige assortiment van Python online bij Proforto.

Lees meer
14 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="cmsb1844-whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €5,95€7,19 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.