Mr. Miles

De werkschoenen van Mr. Miles komen uit de fabrieken van het bekende Italiaanse bergschoenenmerk Grisport. De stap van bergschoenen naar werkschoenen is niet zo groot en daarom is het niet vreemd dat Mr. Miles werkschoenen snel populair werden. Het zijn degelijke en comfortabele werkschoenen, maar omdat Italianen nu eenmaal ook van mooi houden is er ook veel aandacht besteed aan het ontwerp. De Mr. Miles werkschoenen zijn leverbaar in de maten 39 t/m 48. Bestel werkschoenen van Mr. Miles bij Proforto en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mr. Miles werkschoenen zijn er voor iedereen. Maar misschien wel het meest voor de mensen die houden van de perfecte combinatie tussen veilig, heel comfortabel en modieus. Het merk Mr. Miles is ontstaan vanuit het Italiaanse bergschoenenmerk Grisport. Bij Grisport ontwerpen en maken ze al jaren een van de beste types bergschoenen ter wereld. Hun inmiddels legendarisch model 803 stond in 2014 aan de wieg van wat later het werkschoenenmerk Mr. Miles zou worden.

Werkschoenen met Italiaans design

Mr. Miles schoenen zijn dus letterlijk geschoeid op jarenlange ervaring in het produceren van de meest perfecte loopschoenen. Als onderdeel van Grisport worden alle Mr. Miles schoenen dan ook nog steeds in Italië ontworpen en gemaakt op bijna dezelfde wijze als de bergschoenen. Want, wat is nu eigenlijk het verschil tussen de hele dag door rotsen, keien, zand, grind en water lopen of een dag op je werk?

Comfortabele veiligheidsschoenen met hoogste normering

Op elke bouwplaats zijn een stevig paar schoenen welkom. Zeker wanneer die ook nog voldoen aan de allerhoogste veiligheidsnorm S3. Elke Mr. Miles schoen die je bij Proforto vindt voldoet aan de S3 norm. Kijk zelf in de tabel met veiligheidsnormeringen en ontdek dat je met deze werkschoenen op echt elke werkplek van harte welkom bent.

Dat je met deze schoenen overal aan de slag kunt dank je niet alleen aan het feit dat ze voldoen aan de allerhoogste veiligheidsstandaard. Het is ook te danken aan het feit dat ze er gewoon mooi uitzien. Deze schoenen zijn ook representatief voor in de vrije tijd. Bestand tegen de meest extreme omstandigheden en hoge buitentemperaturen kunnen ze mee naar elke locatie. Het is niet voor niets dat juist deze schoenen vlak na hun release al gebruikt werden door het internationale mediateam van de Dakar Rally.

Gratis levering van alle Mr. Miles schoenen

Kies de hoge of lage werkschoenen die bij jou of je werknemers passen en bestel ze direct. Wanneer je dat nog voor 11 uur in de avond doet, dan zijn de Mr. Miles schoenen morgen in huis. Met gratis bezorging, want alle bestellingen vanaf € 35,- leveren we zonder verzendkosten. Betalen kan zowel voor- als achteraf met je creditcard, PayPal, iDEAL of MrCash. Bestel je Mr. Miles schoenen vandaag nog en loop voortaan ook op het werk rond op hip Italiaans design.