10% korting op alles. Code: KONING10

Mascot Accel. Safe Microfleece Jas 19303

De Proforto Microfleece Werkjas biedt niet alleen ultiem comfort maar ook optimale veiligheid in uw werkomgeving. Met een moderne, meer aansluitende pasvorm en elastische reflectie-effecten bent u klaar om de klus te klaren.
Lees meer
Bekijk maattabel
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

De Proforto Microfleece Werkjas biedt niet alleen ultiem comfort maar ook optimale veiligheid in uw werkomgeving. Met een moderne, meer aansluitende pasvorm en elastische reflectie-effecten bent u klaar om de klus te klaren.

De moderne pasvorm zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl de elastische reflectieaccenten extra zichtbaarheid bieden in alle omstandigheden. Voorzien van handige functies zoals een hoge kraag, borstzak en voorzakken met ritssluiting, rits bij de hals met windvanger, en een afneembare ID-kaarthouder voor uw gemak.

Deze microfleece jas combineert stijlvol design met veiligheidselementen, waardoor u er professioneel uitziet terwijl u goed zichtbaar bent.

Kies voor de Proforto Microfleece Werkjas en ervaar ultiem comfort en veiligheid tijdens uw werkzaamheden. Een must-have voor professionals die prestaties en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Pluspunten
+ Bewegingsvrijheid
+ Functioneel Design
+ Veiligheid in Stijl

Aanvullende informatie

SKU MAS-19303-316
Merk Mascot
Materiaal kleding Polyester, Elasthaan
Kwaliteit materiaal 250-299gr/m²
Eigenschappen Reflecterend
Wasvoorschriften machine wasbaar tot 40°C, niet drogen in tommeldroger, niet strijken, niet bleken, chemisch reinigen - alle gebruikelijke solventen
Kleurgroep(en) Geel/Blauw, Geel/Marineblauw, Geel/Zwart, Oranje/Blauw, Oranje/Grijs, Oranje/Groen, Oranje/Marineblauw, Rood, Rood/Grijs
Verkrijgbaar in de maten S - 5XL
Sluiting Elastiek, Rits
Geslacht Unisex, Heren

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje