Marigold handschoenen

Met Marigold werkhandschoenen kun je onder alle omstandigheden je werk veilig doen. Veel mensen nemen het niet zo nauw met het dragen van handschoenen, zeker als het door de werkgever niet verplicht wordt gesteld. Maar vergis je niet: langdurige blootstelling aan bepaalde stoffen kan ervoor zorgen dat je huid onherstelbaar beschadigd raakt. En daarnaast kan het uit hygiënisch oogpunt wenselijk of noodzakelijk zijn om tijdens het werk handbescherming te dragen. De werkhandschoenen van Marigold kunnen dan uitkomst bieden.

Lees meer
4 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="cmsb1844-whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €5,95€7,19 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.

Marigold werkhandschoenen voor verschillende sectoren

Marigold maakt handschoenen voor verschillende branches. Het maakt namelijk wel degelijk verschil in welke sector je werkzaam bent, welke handschoenen je het beste kunt dragen. Zo zijn er handschoenen voor de volgende sectoren verkrijgbaar bij Proforto:

 • Chemie
 • Montage
 • Food

Daarnaast zijn er extra sterke werkhandschoenen verkrijgbaar die je handen onder zware omstandigheden optimaal beschermen. Door de juiste handschoenen te dragen voorkom je niet alleen blessures maar ook contact met gevaarlijke stoffen of het overbrengen van bacteriën, bijvoorbeeld bij de bereiding of verpakking van voedingsmiddelen. Ook voor thuis kunnen werkhandschoenen van pas komen, bijvoorbeeld tijdens het tuinieren of tijdens het klussen. Want ook dan is het natuurlijk belangrijk je handen goed te beschermen.

Kies de juiste maat Marigold werkhandschoenen

Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste maat Marigold werkhandschoenen bestelt. Je kunt daarvoor gebruik maken van de maattabel die is te vinden op de website van Proforto. Als je de maat van je hand even nameet kun je zonder problemen de juiste maat bestellen. Van een aantal handschoenen bestel je een set van meerdere paren, zodat je even vooruit kunt. De hoeveelheid staat aangegeven bij de individuele producten.

Koop de beste Marigold werkhandschoenen tegen de beste prijs

Ben je op zoek naar topkwaliteit werkhandschoenen? Dan zijn de handschoenen van Marigold een uitstekende keuze. Deze werkhandschoenen hebben hun kwaliteit inmiddels ruimschoots bewezen. Je kunt direct in de webshop je bestelling selecteren. Vanaf een bestelbedrag van slechts 50 euro betaal je geen bijdrage in de verzendkosten. Twijfel je over welke handschoen je het beste kunt bestellen? Neem dan voor vrijblijvend advies contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.