JMP Wear

Proforto heeft een mooi assortiment JMP Wear. JMP Wear is niet alleen extreem comfortabel maar ook veilig, multi-functioneel en robuust. JMP Wear heeft buiten de reguliere werkkleding ook speciale brandvertragende werkkleding. Proforto biedt met JMP Wear werkkleding voor elke situatie.
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

JMP Wear biedt robuuste en stoere werkkleding voor verschillende bedrijfstakken. Of je nu op de zaak aan het werk bent of bij de klant, je ziet er representatief uit en draagt tegelijkertijd bedrijfskleding die comfortabel zit en waarin je prima je werk kunt doen. Bij Proforto vind je broeken en jassen van JMP Wear waarin je als medewerker of vertegenwoordiger van je eigen bedrijf prima voor de dag komt. De werkkleding kan uiteraard worden voorzien van je bedrijfsnaam of logo zodat je altijd direct herkenbaar bent voor klanten en anderen, ook als je op locatie werkt.


JMP Wear staat voor duurzaamheid en kwaliteit

JMP Wear is werkkleding van Nederlands ontwerp. Daarbij wordt ook veel aandacht aan de kwaliteit besteed. Werkkleding wordt immers vaak gewassen en moet ondanks dat lang mee kunnen. Daarnaast moet je je in je werkkleding goed kunnen bewegen en moet het er ook nog netjes uitzien. Al deze aspecten heeft JMP Wear succesvol in de collectie weten door te voeren. Hun kleding blinkt uit in

  • Duurzaamheid
  • Uitstekende pasvorm
  • Alle items kunnen middels bedrukken of borduren worden gepersonaliseerd

Zorg dat je je werk comfortabel kunt doen

Met de werkkleding van JMP Wear maak je een goede keuze voor het hele jaar. Ongeacht de weersomstandigheden kun je altijd goed je werk doen. Draag een heerlijk warm maar ademend fleecejack als het koud is en kies voor de korte werkbroek als de temperatuur het toelaat. De JMP Wear werkkleding van Proforto is geschikt voor iedereen die comfortabel wil werken maar er desondanks goed verzorgd uit wil zien.


Bestel de JMP Wear werkkleding tegen aantrekkelijke prijzen

Ben je op zoek naar deugdelijke werkkleding, kies dan voor JMP Wear. Een praktische werkbroek met handige steekzakken voor gereedschap of een representatieve werkjas die door ons kan worden voorzien van je bedrijfsnaam of logo, plaats dan nu direct online je bestelling. Voor grotere orders geeft Proforto een aantrekkelijke korting. Al vanaf een bestelwaarde van 35 euro betaal je geen verzendkosten. Heb je advies nodig over de bedrijfskleding van JMP Wear, dan staat onze klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.