Sale Tot wel 25% korting

Helly Hansen Kensington Softshell Jacket

10/10 (2 reviews) - "Fantastisch!"
De Kensington Softshell Jas is de ultieme keuze voor hen die comfort en functionaliteit op waarde schatten. Deze jas is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en biedt ongeëvenaard draagcomfort.
Lees meer
Bekijk maattabel
Dit is een verplicht veld.
-
+

Levertijd

Verwachte bezorgdatum:
Snelle levering

Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

* voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

Selecteer eerst je kleur en/of maat
  • Gratis retourneren binnen 100 dagen
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
  • Grootste assortiment
  • Klanten beoordelen Proforto met een 9.6
banner

Productomschrijving

De Kensington Softshell Jas is de ultieme keuze voor hen die comfort en functionaliteit op waarde schatten. Deze jas is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en biedt ongeëvenaard draagcomfort.

Met zijn zachte, geborstelde fleece aan de binnenkant van de hoge kraag en een verlengde achterzoom, geniet u van extra warmte en comfort tijdens uw werkzaamheden.

De Kensington-jas beschikt over meerdere YKK®-ritszakken, inclusief een handige borstzak met een koordgat voor hoofdtelefoons, zodat draden niet in de war raken. Het softshellmateriaal met membraan is waterafstotend en biedt bescherming tegen de elementen.

Met voorgevormde mouwen voor optimale mobiliteit, verstelbare manchetten en een aanpasbare zoom met elastisch trekkoord aan de binnenkant van de handzak, biedt deze jas ongekende veelzijdigheid. Kies voor de Kensington Softshell Jas en ervaar de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit op de werkplek.

Pluspunten
+ Draagcomfort
+ YKK®-ritszakken
+ Elastisch trekkoord aan de binnenkant van de handzak

Aanvullende informatie

SKU HEL-74231
Merk Helly Hansen
Materiaal kleding Polyester, Elasthaan
Kwaliteit materiaal 300-349gr/m²
Eigenschappen Waterdicht
Geslacht Heren

Beoordelingen

Toevoegen aan winkelmandje