Dunderdon

Het merk Dunderdon probeert de kloof tussen streetwear en werkkleding te overbruggen, door het aanbieden van duurzame en functionele kleding met stijl en een klassiek design. Dunderdon heeft een volledig assortiment van broeken, bovenkleding, truien, shirts en accessoires voor mannen en vrouwen.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De unieke werkkleding van Dunderdon

De stijl van Dunderdon werkkleding

Elk product van Dunderdon is afgestemd op de eisen van de huidige modetrends. Het merk zorgt ervoor dat jij goed voor de dag kan komen. Dit doen ze door de werkkleding stijlvol te laten zijn, waardoor de werkkleding niks meer weg heeft van een suf uniform. Volgens Dunderdon zijn eerlijke en eenvoudige ontwerpen van werkkleding tijdloos. Het merk streeft naar producten die het hoogste vakmanschap en de beste innovatie vertegenwoordigen. Dit willen zij bereiken zonder afbreuk te doen aan de pasvorm en de stijl van de producten. Het is een merk dat écht mee gaat met de tijd. Ze respecteren het verleden maar hebben juist vertrouwen in de toekomst. Dunderdon werkkleding biedt jou de stijl waar jij je goed in voelt, op je werk maar ook op straat! 

Dunderdon bij Proforto.nl

Wij van Proforto zijn trots op het aanbieden van Dunderdon werkkleding. Een merk dat zich opvallend onderscheid en écht met de tijd mee gaat. Wij van Proforto willen deze mooie producten ondersteunen met onze service. We willen je helpen met onze snelle en flexibele klantenservice. Bij Proforto denkt het proactieve team graag me mee. Zo kunnen wij samen met Dunderdon jou het optimale bieden. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: je werk! 

In Dunderdon werkkleding wil je gezien worden!