•  (8,8/10)

Big Horn

8 resultaten

Filter

 • BlauwWit

  Big Horn buigzame slipper 18

  € 72,31 excl. btw
  € 87,50 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • GroenLichtblauwFuchsia (roze)

  Big Horn buigzame clog 4010

  € 70,21 excl. btw
  € 84,95 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZwart

  Big Horn slipper 3001

  € 57,81 excl. btw
  € 69,95 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZilverZwart

  Big Horn Rhone BM01 buigzame clog

  € 63,60 excl. btw
  € 76,96 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZwart

  BigHorn BM01 Rhone buigzame clog

  € 59,92 excl. btw
  € 72,50 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZwart

  BigHorn BM02 Loire buigzame cloq

  € 59,92 excl. btw
  € 72,50 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZwart

  BigHorn BM03 Seine buigzame cloq

  € 59,92 excl. btw
  € 72,50 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WitZilverZwart

  BigHorn BM04 Tarne cloq

  € 53,68 excl. btw
  € 64,95 incl. btw
  Bekijk en bestel

8 resultaten

Filter

Big Horn klompen en sandalen goedkoop online kopen bij Proforto.nl!

Big Horn staat bekend om haar trendy en comfortabele gezondheidssandalen en clogs. Kwaliteit wordt gecombineerd met elegantie en mode. De klompen en sandalen van Big Horn zijn zeer populair in de gezondheidszorg vanwege comfort, materiaalkeuze en doordat ze makkelijk schoon te maken zijn. Maar ook in je vrije tijd zorgt het assortiment van Big Horn voor heerlijk lopende sandalen of slippers waar je elke dag op kunt lopen.
 

Big Horn levert kwaliteitsproducten, voornamelijk geproduceerd uit natuurlijke materialen, dit maakt ieder Big Horn paar uniek.
 

Eigenschappen Big Horn

Big Horn verwerkt hout in haar schoenzolen. Hout heeft naast een beschermende functie, een preventieve werking. Een van de voordelen die houten schoenzolen met zich meebrengt is goede isolatie tegen kou en warmte. Daarnaast gaat hout allergische reacties tegen en is het meest voorkomende hygiënische product.


De houten zool is gemaakt van populierenhout en zijn voorzien van een polyurethaan laag onder de loopzool en voorvoet. Dit zorgt voor een uitermate sterke en flexibele zool. Big Horn producten zorgen voor een optimaal draagcomfort en de juiste steun zodat de gebruiker geen last meer krijgt van vermoeiende of pijnlijke voeten. Tevens zorgen Big Horn producten voor een juiste houding.


Big Horn zorgt ervoor dat het lichaam ontlast wordt door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. De polyurethaan laag absorbeert een gedeelte onder de hak, die vrijkomt bij het zetten van iedere stap. Proforto.nl biedt diverse Big Horn modellen aan zoals clogs, sandalen en slippers .

CE-certificaat

De Big Horn clogs en gezondheidssandalen zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de standaardeisen van NEN-EN-347-1. De clogs zijn onder andere getest op buigbestendigheid, slip- en slijtweerstand, zool-verbinding en oliebestendigheid.