•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Bickz

Bata heeft niet alleen ‘gewone’ werkschoenen maar biedt ook een speciale lijn aan genaamd Bickz. Met deze lijn willen zij werkschoenen met meer oog voor design op de markt zetten. Naast veiligheid en kwaliteit hebben deze werkschoenen een mooie en sportieve uitstraling. Bij Proforto vind je het grootste assortiment aan bedrijfskleding. Is je bestelling hoger dan €35,-? Dan wordt deze gratis verzonden.

5 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

5 resultaten

Filter

Bickz is een gewaardeerd leverancier van uitstekende werkschoenen. Schoenen die je draagt tijdens het werk moeten niet alleen comfortabel zijn maar ook veilig. En dat zijn de werkschoenen van Bickz. Ze kunnen tegen een stootje en behoeden je voeten voor verwondingen. Bij veel beroepen is het verplicht om werkschoenen te dragen met een bepaald keurmerk, dit wordt aangeduid met een zogenaamde S-code. Een aantal werkschoenen van Bickz heeft de aanduiding S3.


De kenmerken van een goede werkschoen

Goede en deugdelijke werkschoenen zijn enorm belangrijk op de werkvloer. Je voeten zijn namelijk best kwetsbaar en staan dagelijks aan verschillende gevaren en risico’s bloot. Bescherm je voeten dus met goede en duurzame schoenen om veilig te kunnen werken. Een goede werkschoen moet voldoen aan een aantal basis voorwaarden, namelijk

  • Goede pasvorm
  • Hoog draagcomfort
  • Bescherming tegen bijtende stoffen of zware voorwerpen
  • Duurzaam materiaal en ontwerp

De werkschoenen van Bickz voldoen aan al deze voorwaarden, daarom zijn ze ook opgenomen in het assortiment van Proforto. We bevelen deze werkschoenen met vertrouwen aan voor iedereen die voor zijn werk goed schoeisel moet dragen dat tegen een stootje kan. Deze schoenen hebben het S3 keurmerk. Dit wil zeggen dat het werkschoenen zijn met een beschermde neus en zool en dat de schoenen waterbestendig zijn.


Veilig werken met de juiste werkschoenen

Werkschoenen met het S3 keurmerk worden het meest verkocht. Deze werkschoenen zijn dan ook geschikt voor diverse branches. Als je deze werkschoenen draagt hoef je niet bang te zijn dat je een zware blessure oploopt als je je voet ergens tegen stoot of als je in iets scherps trapt. De Bickz werkschoen zal je voet optimaal beschermen.


Bestel je Bickz werkschoenen voordelig bij Proforto

Ben je op zoek naar deugdelijke en tegelijk betaalbare werkschoenen? Dan is Bickz een uitstekende keuze. Je kunt kiezen uit verschillende modellen die in een ruime range qua maten verkrijgbaar zijn. Bestel voor jezelf of voor je personeel een prima werkschoen en zorg er op die manier voor dat er veilig gewerkt kan worden. Heb je vragen over de werkschoenen van Bickz, neem dan gerust contact met ons op voor advies.