chat

Schoonmaakjassen

Schoonmaakjassen zijn vooral handig als schoonmaak personeel ook buiten aan het werk is of in onverwarmde ruimtes binnen. Bij Proforto vind je een uitgebreide collectie werkjassen die prima geschikt zijn voor het personeel van je schoonmaakbedrijf. Bestel direct online en je bestelling wordt de volgende werkdag bezorgd. Bekijk ook de opties voor bedrukken of borduren voor optimale personalisatie.

Lees meer

43 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

43 resultaten

Filter

Aan welke voorwaarden moeten schoonmaakjassen voldoen?

Het hangt van de aard en locatie van de werkzaamheden af waaraan schoonmaakjassen moeten voldoen. Als je personeel buiten aan het werk is dan kan een jas met reflecterende kenmerken handig zijn. Natuurlijk kies je dan voor een jas die water- en winddicht is. Maar een schoonmaakjas moet ook comfortabel zijn zodat de drager er gemakkelijk in kan werken. Softshell is dan een goede keuze. Uiteraard vind je bij Proforto schoonmaakjassen in diverse maten voor zowel dames als heren. Ook zit je niet aan één kleur vast, veel modellen zijn leverbaar in diverse kleuren Je kunt je voorkeur aangeven bij je bestelling.

Schoonmaakjassen met bedrijfslogo

Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf kun je schoonmaakjassen laten voorzien van je eigen logo. Dat is dé manier om de naam van je bedrijf goed onder de aandacht te brengen. Bedrukken kan zowel op de rugzijde van de jas als aan de voorzijde of eventueel op de mouw. Je kunt de plaats waar het logo moet worden geplaatst aangeven bij het plaatsen van je order. Stuur hiervoor een digitaal bestand met je bedrijfslogo mee in een zo hoog mogelijke resolutie. We sturen je eerst een proefdruk per e-mail zodat je een goed idee hebt van het eindresultaat.

Kies voor schoonmaakjassen van topkwaliteit

Bij Proforto kun je schoonmaakjassen kopen van bekende A-merken zoals HAVEP, Blaklader en Mascot. In de webshop vind je een compleet overzicht van ons totale aanbod. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Een medewerker geeft je graag advies aan de hand van je wensen of eisen. De klantenservice bereik je het snelst via de online chat. Een medewerker staat je zo snel mogelijk te woord.