chat

Bouwkleding

Ben je werkzaam in de bouw? Dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan bouwkleding voor zowel dames als heren. Als je werkzaam bent in de bouw dan is de beste werkkleding belangrijk voor jou. Denk hierbij aan een goed werkvest, werkoverall en natuurlijk veilige werkschoenen. Je vind bij Proforto het grootste assortiment bouwkleidng in verschillende kleuren, modellen en maten. Zo shop je verschillende topmerken zoals Tricorp, Blaklader en Fristads. Shop je bij Proforto dan profiteer je van snelle verzending, gratis levering en gratis retourneren.

Lees meer

33 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

33 resultaten

Filter

Scoor alle bouwkleding die jij nodig hebt

Van korte broeken tot aan dikke truien en jassen, op onze webshop vind je een ruim assortiment aan bouwkleding. Wees voorbereid op ieder seizoen en kies de kleding die daarbij past. Er is genoeg keuze om lekker aan de slag te kunnen gaan. Wanneer je veel moet bukken en bewegen, kies je waarschijnlijk voor een van onze stretch-werkbroeken. Ook dan heeft iedere stretch-werkbroek weer andere eigenschappen wat onderscheidend van elkaar is. Kies wat het beste past bij jouw baan en functie.

Topmerken bouwkleding van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een werkoutfit die geheel bestaat uit 1 topmerk? Of maak jij een combinatie van al onze professionele merken door elkaar? Alles is mogelijk bij ons. Merken zoals Santino, Storvik, Fristads en Tricorp helpen jou met het beste uit jouw werk te halen. De merken die wij aanbieden beschikken stuk voor stuk over diverse eigenschappen. Mede dankzij de verschillende topmerken is de bouwkleding die wij aanbieden altijd hoogwaardig. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is wat bij ons 100% van belang is. Jij moet jezelf prettig voelen in een outfit, wat resulteert in jezelf fijn voelen op je werk. Proforto helpt jou daarbij een handje.

Bouwkleding met diverse eigenschappen

Door bij ons te kiezen uit verschillende bouwkleding, is het handig om te kijken naar de eigenschappen die jouw kleding moet hebben. Broeken met een hamerlus, kniezakken of reflecterende strepen op jouw jas? Bij Proforto is er voor iedereen passende kleding te vinden. Ook het materiaal van de bouwkleding verschilt heel erg. Dit is voor verschillende beroepen belangrijk, maar ook jouw eigen mening speelt hierbij een rol. Er is niks vervelenders dan jezelf niet fijn voelen in jouw werkkleding. Dus waarom zou je dit dan nog willen? Kies waar jij het beste in kunt werken.

Waarom jouw bouwkleding bij Proforto halen?

Je kunt jezelf de vraag stellen, waarom mijn bouwkleding bestellen bij Proforto? Bij ons heb je naast kwalitatieve kleding ook de optie om dit te laten bedrukken of borduren. Het voordeel van deze optie is, dat jij voor herkenning kan zorgen. Dit is erg belangrijk als jij een eigen onderneming hebt. Wij garanderen ook dat jij gratis bouwkleding kunt bestellen, dit gratis wordt bezorgd en eventueel gratis kan worden geretourneerd. Ook staat onze klantenservice maandag tot en met zaterdag voor al jouw vragen klaar.