•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

AboutBlu

Aboutblu is een begrip als het gaat om S3 werkschoenen. Producent Panther brengt dit merk al vele jaren op de markt en Aboutblu heeft trouwe schare fans. Werkschoenen met een hoog draagcomfort, gemaakt van duurzaam leer en met een S3 keurmerk zijn geschikt voor vele branches. Zorg dat jij of je medewerkers hun werk veilig kunnen doen en bestel Aboutblu veiligheidsschoenen of werklaarzen bij Proforto. Je bestelling heb je vaak al de volgende dag in huis als je deze vóór 23.00 uur aan ons doorgeeft.

8 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

8 resultaten

Filter

AboutBlu

Werkschoenen van AboutBlu worden al tientallen jaren op de markt gebracht door het bedrijf Panther. Al vanaf het begin wordt er gestreefd naar het ontwerpen en produceren van werkschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. De AboutBlu werkschoen blinkt dan ook uit in draagcomfort, duurzaamheid en veiligheid. Deze werkschoenen kunnen worden gedragen in diverse bedrijfstakken. De werkschoenen en laarzen van AboutBlu in het assortiment van Proforto voldoen allemaal aan het S3 veiligheidskeurmerk.


Draag altijd veilige schoenen op het werk

Je voeten lopen veel risico op verwondingen en blessures tijdens het werk. Zeker als het risico op stoten of trappen in iets scherps aan de orde is, is het belangrijk om goed schoeisel te dragen. De werkschoen van AboutBlu voldoet uitstekend aan die eisen. De kenmerken van deze schoen zijn onder andere

  • Degelijke bescherming van de voet
  • Hoog draagcomfort
  • Waterbestendig
  • Verkrijgbaar in maten voor dames en heren

Het S3 keurmerk houdt in dat de schoen waterafstotend is en een verstevigde neus en zool heeft. S3 is het hoogste veiligheidskeurmerk voor werkschoenen.

Kies voor goede maar ook stijlvolle schoenen

Werkschoenen hoeven niet alleen maar deugdelijk te zijn. Bij het ontwerpen van werkschoenen kijkt AboutBlu ook zeker naar het design. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je rondloopt op schoenen die uitsluitend bedoeld zijn om je voeten te beschermen. De werkschoen van AboutBlu is prima te combineren met de stijlvolle werkkleding die je eveneens kunt bestellen bij Proforto.

Ben je op zoek naar een A-merk werkschoen? Kies dan voor AboutBlu

Als je optimale veiligheid belangrijk vindt op de werkvloer of op locatie, kies dan voor de uitstekende werkschoenen van AboutBlu. Je kunt kiezen uit lage of halfhoge werkschoenen en werklaarzen. Voor iedere situatie is er een passende schoen van dit vooruitstrevende merk. De AboutBlu werkschoenen zijn in veel gevallen uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in maten van 35 tot 49. Een ideale schoen dus om het voltallige personeel mee uit te rusten. Je bestelling wordt kosteloos bij je bezorgd en voor grote orders kunnen we een aantrekkelijke korting aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, we bekijken dan op maat wat er mogelijk is.