Hummel

Op zoek naar sportkleding van topmerk Hummel? Dan ben jij bij Proforto aan het juiste adres. Hummel biedt sportproducten aan in de categorieën sportjassen, sportshirts en sportbroeken. Hummel is dagelijks bezig met duurzaamheid en de maatschappelijke impact van hun producten. Hierdoor zijn de producten van Hummel niet alleen van goede kwaliteit, maar óók duurzaam.
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de kleding van Hummel kun je je team perfect kleden. Zowel op het veld als tijdens een teampresentatie. En de kleding van Hummel is niet alleen geschikt voor sportteams, maar kan ook prima gedragen worden door een promotieteam dat tijdens een beurs of congres het bedrijf onder de aandacht van bezoekers moet brengen. Deze kleding is zeer duurzaam en comfortabel en beschikbaar voor zowel dames als heren.

Kleed je team universeel maar wel stijlvol

Het uitzoeken van teamkleding kan nog best een lastige klus zijn. Deze moet immers aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen

  • De kleding moet duurzaam zijn
  • Het moet kleding zijn die gemakkelijk kan worden gereinigd
  • De kleding moet in verschillende maten verkrijgbaar zijn
  • Bedrukken met een logo of bedrijfsnaam moet mogelijk zijn

De teamkleding van Hummel voldoet aan al deze voorwaarden. Voor het bedrukken van kleding kun je uiteraard ook een beroep doen op Proforto. Wij kunnen je bedrijfslogo of een gewenste tekst op de kleding aanbrengen door middel van zowel druktechniek als borduren. Zo is meteen duidelijk welk bedrijf of team wordt vertegenwoordigd.

Een compleet aanbod aan kleding voor je team

Hummel heeft het grote voordeel dat zij kleding aanbieden waarmee je een complete outfit kunt samenstellen. Je hoeft niet voor bepaalde items een keuze te maken bij een ander merk. Dit betekent dat de outfit optimaal op elkaar is afgestemd en gemaakt is van dezelfde kwaliteit duurzame stoffen. Dit is een belangrijke reden waarom veel klanten kiezen voor het merk Hummel als ze op zoek zijn naar kleding voor hun team.

Jouw team steelt de show in kleding van Hummel

Wil je dat jouw team een flitsende entree maakt? Bestel dan nu de topkwaliteit kleding van Hummel bij Proforto. Je kunt alle items onbedrukt bestellen maar het is ook mogelijk om hierop door ons een bedrijfsnaam, bedrijfslogo of andere tekst op aan te brengen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze klantenservice. We sturen je graag een offerte op maat voor je opdracht. Na je akkoord zorgen we natuurlijk voor snelle levering van je bestelling zodat je sport- of bedrijfsteam goed voor de dag kan komen.