chat

Laskleding

Veilige werkkleding voor een lasser is een must. Je wilt jezelf en je collega's beschermen tegen rondvliegende vonken. Daarom vind je bij Proforto een breed assortiment laskleding. Ben je op zoek naar een lasjas, lasbroek, lasoverall of zelfs lasschoenen? Je koopt het bij Proforto. Ook voor je persoonlijke beschermingsmiddelen zoals lashelmen en lashandschoenen kun je bij ons terecht. Bestel eenvoudig de juiste werkkleding en profiteer van gratis verzending en scherpe prijzen op jouw laskleding.

Lees meer

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Veilige laskleding koop je bij Proforto

Goede laskleding beschermt je tijdens het werk tegen rondvliegende vonken. Dat is erg belangrijk, want lassen is zeker niet zonder gevaar. Veilig lassen begint met het dragen van de juiste kleding. Bij Proforto kun je terecht voor een complete outfit waarin je veilig je werk kunt doen. In ons assortiment vind je

  • Lasbroeken
  • Lasbroeken
  • Lasoveralls
  • Lasschoenen

Waar je voor kiest hangt uiteraard af van de aard van je werkzaamheden en de veiligheidsvoorschriften bij het bedrijf waar je werkt.

Wat voor een laskleding draag je tijdens het lassen?

Tijdens het lassen is het altijd belangrijk om beschermende kleding te dragen. Een goede lasbril is uiteraard ook van groot belang, maar veel lassers besteden onvoldoende aandacht aan hun kleding. Bij Proforto bieden we een compleet assortiment kleding om je te beschermen als je gaat lassen. Laskleding is brandvertragend, wat erg belangrijk is omdat tijdens laswerkzaamheden gemakkelijk brand kan ontstaan. Dit is één van de belangrijkste oorzaken van brand tijdens het werk. Controleer dan ook altijd goed je kleding voordat je het lasapparaat aanzet. Draag de juiste schoenen en trek een lasoverall, lasjas of lasbroek aan. Denk niet dat die ene las leggen wel even zonder bescherming kan. De kans bestaat dat je er levenslang spijt van hebt.

Bestel topkwaliteit laskleding bij Proforto

Lassen doe je natuurlijk in goed beschermende laskleding. Veel bedrijven hebben hiervoor interne voorschriften die strikt moeten worden nageleefd door alle werknemers die wel eens een lasapparaat bedienen. Wil je topkwaliteit laskleding die jou of je medewerkers optimaal beschermt tijdens het werken met lasapparatuur? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto. Maak je keuze uit de verschillende merken of bekijk de verschillende onderdelen door een keuze te maken uit de menu's op de website. Je kunt je bestelling direct online plaatsen. De levertijd staat vermeld bij het product van je keuze. Ook kun je bij de klantenservice terecht met al je vragen over laskleding of onze overige producten.