chat

Horeca Schorten

Een horeca schort die jouw kleding beschermt tegen vlekken en spatten van de alledaagse horecawerkzaamheden? Dat slaag je bij Proforto ongetwijfeld: binnen het assortiment horeca schorten van Proforto vind je basic schorten en halsschorten van diverse topmerken. De horeca schorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.
Lees meer

71 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

71 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Horeca schorten zijn eigenlijk onmisbaar voor mensen die in de horeca actief zijn. Deze speciale schorten zorgen er voor dat al jouw kleding wordt beschermd tegen vlekken en spatten. De horeca schorten die zijn terug te vinden in ons assortiment zijn niet alleen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen, daarnaast bieden ze ook nog eens ten allen tijde een gepaste bescherming voor al jouw werkzaamheden in de horeca. Ben jij met andere woorden ook op zoek naar kwalitatieve horeca schorten die je kan bestellen tegen een interessant prijskaartje? Zoek dan niet verder en maak nu kennis met ons ruime assortiment!

Horeca schorten in verschillende kleuren en materialen

De horeca schorten die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Proforto zijn steeds verkrijgbaar in verschillende materialen. We onderscheiden op dit vlak de materialen katoen en polyester. Dat is echter niet alles. In eerste instantie moeten horeca schorten uiteraard over een degelijke, beschermende factor beschikken, maar daarnaast is het ook altijd mooi meegenomen indien ze over een kleur beschikken die past bij je persoonlijkheid. Ook dit is geen probleem. De horeca schorten die aangekocht kunnen worden hier bij Proforto zijn namelijk verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Denk hierbij niet alleen aan zwart en wit, maar ook aan blauw, grijs, bruin, rood, donkergrijs, olijfgroen en ga zo maar door. Aan welke kleur jij met andere woorden ook de voorkeur mag geven, het is allemaal mogelijk!

Horeca schorten van verschillende merken

De horeca schorten die zijn terug te vinden in ons assortiment voldoen perfect aan de eisen van alle professionelen die binnen de horeca sector actief zijn. Dit komt onder meer door het feit dat onze horeca schorten afkomstig zijn van gerenommeerde merken zoals Chaud Devant en Sioen. Daarnaast kan je bij ons eveneens kiezen voor exemplaren in verschillende uitvoeringen. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een klassieke horeca schort of ben je eerder te vinden voor een zogenaamde halfschort? Het is alleen mogelijk wanneer je er voor kiest om jouw horeca schorten te bestellen hier bij Proforto.