chat

Bedieningskleding

Bij Proforto shop je voor horeca kleding voor de bediening. Het is belangrijk dat het bedienend personeel er goed uitziet, want zij zijn immers het visitekaartje van je bedrijf. Kies de kleding die je personeel draagt daarom met zorg uit. Bij Proforto vind je een ruim aanbod kleding voor horecapersoneel voor zowel dames als heren. Profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service.

Lees meer

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

55 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Horeca kleding voor de bediening van bekende merken

Bij Proforto streven we ernaar een ruim aanbod horeca kleding voor de bediening aan te bieden. Het bekendste merk is Chaud Devant, dit vind je dan ook in onze webshop. Maar ook goede schoenen zijn belangrijk, het bedienend personeel legt heel wat kilometers af tijdens een shift. Kies dus schoenen uit die comfortabel en veilig zijn, bijvoorbeeld van Safety Jogger of ga voor dichte klompen. Ook broeken voor de horeca vind je in onze winkel, je kunt dus voor het bedienend personeel een complete outfit bestellen. Wel zo makkelijk. Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar en heb je binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

Horeca kleding voor de bediening laten bedrukken

Natuurlijk kunnen we horeca kleding voor de bediening bedrukken. Bijvoorbeeld met de naam of het logo van je horecazaak. Op die manier wordt die naam nog eens extra onder de aandacht gebracht. Handig voor gasten die op het terras zitten en misschien geen idee hebben hoe de zaak heet. Als je een order plaatst voor het laten bedrukken van horeca kleding voor de bediening dan sturen we je altijd eerst een proefdruk per e-mail. Als je deze hebt beoordeeld en akkoord bevonden dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Het leveren van een order voor gepersonaliseerde horeca kleding duurt daardoor vanzelfsprekend wel wat langer.

Koop horeca kleding voor de bediening bij Proforto

Stijlvolle horeca kleding voor de bediening koop je natuurlijk bij Proforto, de grootste online leverancier van bedrijfskleding van topkwaliteit. Je kunt je keuze maken in onze webshop. Heb je daar advies bij nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Dat gaat heel gemakkelijk via de online chat. Een medewerker helpt je graag bij het maken van een goede keuze.