chat

Boerenkleding

Als je werkzaam bent in de agrarische sector, is werkkleding een welkome factor in je dagelijkse bezigheden. Rubberlaarzen zorgen ervoor dat je met een gerust hard het land op kunt zonder natte voeten te krijgen, op werkklompen kun je op en rond de boerderij gemakkelijk rondlopen (en niet te vergeten snel wisselen van je klompen naar je laarzen). Een overall beschermt je eigen kleding tegen vuil, iets dat op een boerderij natuurlijk van groot belang is. Heb je nog vragen over onze boerenkleding?

Lees meer

35 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

35 resultaten

Filter

Voel je een trotse boer in boerenkleding van Proforto

Als je de boerenkleding van Proforto draagt dan voel je je als een vis in het water op je erf, op het land, in de stal of op de trekker. We hebben alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien en ook nog eens goed je werk te kunnen doen. Natuurlijk kenmerkt het werk van een boer zich door vies en vuil worden. De kleding die je draagt moet dus makkelijk een goed gewassen kunnen worden. Je kunt kiezen voor een werkbroek en een bijpassende trui of sweater. Maar we hebben ook overalls die prima geschikt zijn voor het werken op en rond de boerderij. Draag je graag traditionele klompen? Dat komt goed uit, want ook die vind je in onze webshop. Je kunt dus een complete outfit samenstellen voor jezelf of voor je personeel.

De beste kleding voor stoere boeren en boerinnen

Boerenkleding voor iedereen die op de boerderij aan het werk is, dat vind je bij Proforto. We hebben kleding voor mannen en vrouwen en zelfs stoere overalls voor kinderen die papa of mama af en toe al helpen met het werk. Je kunt kiezen uit traditionele kleuren zoals groen, zwart of blauw, maar misschien geef jij wel de voorkeur aan rood of oranje. Ook dat kan. Als zelfstandig ondernemer bepaal je immers zelf wat je draagt. Naast boerenklompen hebben we overigens ook prima werkschoenen met veiligheidsklasse waarmee je veilig kunt werken onder alle omstandigheden.

Boerenkleding laten personaliseren

Wil jij ook buiten de boerderij uitdragen dat je een trotse boer bent? Dan kun je je boerenkleding laten personaliseren met een logo van een trekker of een pakkende tekst. Je kunt het logo dat je wilt gebruiken voor het bedrukken aanleveren bij je order. We maken een proefdruk zodat je kunt zien hoe de gepersonaliseerde kleding eruit gaat zien. Deze proefdruk ontvang je per e-mail. Bekijk de afbeelding goed, zodat er geen fouten worden gemaakt. Eenmaal bedrukte kleding wordt niet retour genomen, tenzij er duidelijk sprake is van een fout door Proforto.

Boerenkleding kopen voor de beste prijzen

Je wilt boerenkleding kopen en daarvoor de beste prijs betalen? Dan shop je natuurlijk bij Proforto. Bekijk ons aanbod en onze prijzen en je ziet dat je nergens anders voordeliger uit bent en kunt kiezen uit een groter assortiment.