•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Apothekerskleding op maat

Apothekers zijn bij Proforto aan het goede adres! Bij Proforto hebben apothekers namelijk de keuze uit het grootste assortiment apothekerskleding van Europa. Proforto gaat nog een stap verder: alle apothekerskleding is te personaliseren door middel van bedrukken of borduren. Personalisatie van apothekerskleding zorgt voor een professionele uitstraling en dus meer vertrouwen bij jouw klanten.

Meer informatie over apothekerskleding? Onze apotheekspecialist Kevin Rutten vertelt je er graag meer over via 024 711 33 46.onze best beoordeelde apothekerskleding

apothekerskleding bedrukken en borduren

Laat je apothekerskleding personaliseren door middel van bedrukken of borduren

Apothekerskleding kunnen we voorzien van beeldkenmerken in de huisstijl van uw apotheek. We gebruiken de beste technieken om de kwaliteit van de bedrukking of borduring te kunnen waarborgen. De kosten hangen af van veel verschillende factoren zoals het aantal kleuren, de afmetingen en de aantallen. Graag informeer ik u over de best passende oplossing bij het gekozen kledingstuk.

topmerken apothekerskleding

Bij Proforto verkopen we uitsluitend apothekerskleding van de beste merken. Zo weet jij zeker dat jouw personeel er op en top bij loopt.

tevreden klanten

Zeker zijn we van onze zaak - hoe? Wij hebben al meer dan 50 apotheken aan mogen kleden. Een greep uit onze tevreden klanten:

offerteaanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kleding voor jouw apotheek? Wij adviseren je graag en brengen - als je dat wilt - een geheel vrijblijvende offerte voor je uit.


meer informatie?

onze accountmanager helpt je graag!

Kevin Rutten
T: 024 711 33 46
E: kevin@proforto.nl

Kevin Rutten