Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen
Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen

VANAF VANDAAG GAAT WERKSHOPPER.NL VERDER ALS PROFORTO

Werkshopper.nl gaat vanaf 16 juni verder onder de naam Proforto

VANAF NU KENNEN WIJ GEEN GRENZEN MEER!

16 juni 2014 - Vol enthousiasme laten wij u weten dat Werkshopper.nl vanaf vandaag verder gaat onder de naam Proforto.nl. Uiteraard bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres voor het meest uitgebreide assortiment bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en verf.  De afgelopen maand zijn de productcategorieën gereedschap en schoonmaak gelanceerd. Daarnaast zal het assortiment de komende periode nog verder uitgebreid worden, zodat Proforto u in de toekomst nog beter van dienst kan zijn. 

Onze telefonische klantenservice is nog steeds te bereiken via het telefoonnummer 024 711 33 46. Vanaf vandaag is onze klantenservice per mail bereikbaar via klantenservice@proforto.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en de nieuwste ontwikkelingen binnen ons assortiment? Volg Proforto dan ook op Facebook, Twitter en Google+.

Over Proforto

Proforto is in juni 2013 gestart onder de naam Werkshopper.nl. Proforto is dé online groothandel voor de beroepsbevolking van Nederland en België. Ook voor borduring en bedrukking! Ons grote assortiment bestaat uit alle topmerken van bedrijfskleding & PBM, verf & toebehoren, gereedschap en alles wat werkend Nederland nodig heeft. De bedrijfskleding en werkschoenen zijn 100% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Bij Proforto staan gebruiksgemak, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Onze klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op 024 - 711 33 46 en helpen je graag met alle vragen. Door onze uitstekende service en gebruiksvriendelijke website kunnen wij werkend Nederland voorzien van alle gemakken!

Om onze naamsverandering samen met u te vieren, hebben wij onze mooiste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet:

Redbrick ICE Veiligheidsschoen
Haen Zorgjas Kara
Safety Jogger S3 Veiligheidsschoen
Sikkens Alphatex IQ

 

Graag tot ziens bij Proforto!