•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Werklaarzen S4

1 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

1 resultaten

Filter

Bekina is een Vlaamse producent van werklaarzen met kwaliteitsnorm S4 en S5. Deze werklaarzen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om zowel veiligheid als draagcomfort. De laarzen zijn voorzien van een stalen neus en gemaakt van onverwoestbaar PU materiaal.


Zorg voor optimale veiligheid op de werkplek

Het is van groot belang om voor een zo hoog mogelijke veiligheid te zorgen voor jezelf en / of je medewerkers. Door de werklaarzen van Bekina te dragen wordt de kans op voetletsel tijdens het werk een stuk kleiner. De werklaarzen van Bekina dragen de vereiste veiligheidskenmerken.

  • S4: Voorzien van een stalen neus of een composiet neus en gemaakt van waterdicht materiaal
  • S5: Voldoet aan dezelfde kenmerken als werklaarzen met S4 keurmerk en zijn daarnaast voorzien van een anti slip profiel en een tussenzool

Voor welke veiligheidsnorm je kiest is uiteraard afhankelijk van de plaats waar je de laarzen draagt en elke norm daarvoor geldt. In sommige gevallen heb je te maken met een wettelijk voorschrift en moet de werklaars dus aan de norm S4 of S5 voldoen. De Bekina werklaars is op dat moment een prima keuze.


Leverbaar in diverse kleuren

De Bekina werklaars is leverbaar in diverse kleuren. Je kunt dus naar wens kiezen voor een opvallende of minder opvallende kleur. Als het nodig is dat de drager goed opvalt, kies dan voor reflecterend geel of wit. Als dit minder belangrijk is dan zijn er ook Bekina werklaarzen in de kleuren zwart of grijs. Ook losse inlegzolen voor meer draagcomfort kun je bij Proforto meteen mee bestellen.


Bestel de perfecte werklaars voor een prima prijs

Ben je op zoek naar degelijke werklaarzen waarmee je veilig kunt werken onder alle omstandigheden? Dan is Bekina een heel goede keuze. Deze werklaarzen gaan jarenlang mee en hebben een uitstekend draagcomfort. Bestel je je Bekina werklaarzen bij Proforto dan profiteer je bovendien van gratis verzending bij een bestelling van 35 euro van gratis verzending. Je kunt je bestelling, mits op voorraad, binnen enkele werkdagen verwachten. Heb je vragen over de verschillende modellen, dan kun je hiervoor uiteraard contact opnemen met onze deskundige klantenservice.