•  (9,0/10)
 •  (9,0/10)

Werklaarzen Heren

14 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

14 resultaten

Filter

Albatros werkschoenen kopen

Albatros is een gerenommeerde Duitse fabrikant van werkschoenen voor zowel mannen als vrouwen. De werkschoenen van Albatros zijn een zeer goede combinatie van stijl en functionaliteit en staan bij veel werkers hoog aangeschreven. Albatros is het juiste merk voor iedereen die op zoek is naar een robuuste en veilige werkschoen met een perfect model. Werkschoenen van Albatros zorgen voor een goede houding van je voeten en dragen zo bij aan de comfort.

De veilige werkschoenen van Albatros zijn gemaakt door en voorzien van de nieuwste technologie. Toch zijn de prijzen van Albatros zeer scherp en levert dit een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding op. De gebruiker krijg echt waar voor zijn geld. In veel branches worden de Albatros werkschoenen gebruikt.

Voorbeelden van branches waarin de werkschoenen gebruikt worden zijn: de bouw, wegenbouw, landbouw en industriële bedrijven.
 

Goedkoop en uitgebreid online assortiment

Op Proforto.nl kun je verschillende modellen van Albatros vinden voor zowel mannen als vrouwen. Naast werkschoenen zijn er ook enkele werksandalen en werklaarzen beschikbaar.


Veiligheidsnormen

De schoenen van Albatros zijn er in veel verschillende varianten met verschillende veiligheidsnormen. Albatros heeft schoenen in de veiligheidsklassen: S1, S1P, S2 en S3. Alle schoenen met een veiligheidsnormering voldoen aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen.
 

  • S1: Veiligheidsschoenen met deze veiligheidsnormering zijn voorzien van een beschermende neus, een gesloten hiel, de schoen heeft antistatische eigenschappen en een energie-absorberende hak. De schoen moet gebruikt worden in droge werkomstandigheden.
    

Alle klassen na S1 hebben dezelfde eigenschappen als de klasse maar met een extra eigenschap. Hoe hoger het nummer na de S, hoe hoger de bescherming.
 

 • S1P: Een werkschoen van de S1P klasse heeft een anti-perforatie zool.
   

 • S2: Bij de S2 veiligheidsklasse heeft de schoen een waterdichte schacht en kan de schoen gebruikt worden in natte omstandigheden.
   

 • S3: Deze veiligheidsklasse heeft als extra eigenschappen een anti-perforatie zool en het bovenmateriaal heeft extra weerstand tegen penetratie en absorptie van water. Daarnaast heeft een S3 werkschoen ook een waterdichte schacht.

Jallatte brengt comfortabele en degelijke werklaarzen op de markt. Laarzen waarin je veilig je werk kunt doen in diverse sectoren. Ze worden gedragen in magazijnen en op bouwplaatsen, door schilders en stukadoors. De laarzen zijn unisex en verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 48. Jallatte werklaarzen worden gemaakt van de beste kwaliteit leer en gaan dan ook vele jaren mee. Werklaarzen werden vroeger vooral op de boerderij gedragen, maar steeds meer mensen met vooral ‘buiten beroepen’ ontdekken het grote draagcomfort als je het vergelijkt met gewone werkschoenen.

Bescherm je voeten optimaal tijdens je werk

Je voeten zijn kwetsbaar en een blessure aan een voet kan je maandenlang uitschakelen. Daarom is het belangrijk om je voeten optimaal te beschermen als je aan het werk bent. Jallatte laarzen beschermen je voeten op meerdere manieren:

 • De stalen neus beschermt tegen stoten
 • De stalen zool voorkomt dat scherpe voorwerpen in je voeten dringen
 • Het waterafstotend leer houdt je voeten droog
 • De antislip zool voorkomt dat je gemakkelijk uitglijdt

Deze voordelen zorgen ervoor dat de werklaarzen van Jallatte zeer gewild zijn in verschillende bedrijfstakken en daardoor ook bij Proforto vaak worden verkocht.

Goede werklaarzen met uitstekende pasvorm

Werklaarzen draag je vaak de hele dag. Daarom is het belangrijk dat ze een goede pasvorm hebben. Bij het ontwerpen van hun werklaarzen wordt daar door Jallatte extra aandacht aan besteed. Er wordt ook uitsluitend gewerkt met de beste materialen. De laarzen zijn gemaakt van echt leer dat ademt, waardoor je ook bij warm weer geen last krijgt van zweetvoeten wat kan leiden tot pijnlijke schuurplekken of blaren.

Jallatte werklaarzen bestellen tegen een zeer scherpe prijs

Ben je op zoek naar de oerdegelijke werklaarzen van Jallatte en betaal je liever niet te veel? Bekijk dan het assortiment van Proforto. Wij hebben deze laarzen voor je op voorraad in diverse maten. Na bestelling leveren we in veel gevallen al de volgende werkdag. Dus ook als er haast bij je bestelling is kunnen we je in vrijwel alle gevallen direct helpen. Wil je meer informatie over de laarzen van Jallatte? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.