chat

Werklaarzen S5

Met werklaarzen uit de categorie ‘werklaarzen S5’ ga jij veilig op pad. Net zoals werklaarzen S4 bevatten de werklaarzen S5 een beschermende neus, antistatische zool en energie-absorberende hak. Maar hebben ze daarbij ook nog een geprofileerde loopzool en een penetratie bestendige tussenzool. Uitermate veilig dus, èn volledig vloeistofdicht doordat de werklaars geheel bestaat uit rubber of polymeren. Ook bieden wij wol gevoerde werklaarzen die zowel geschikt zijn voor dames als heren.

Lees meer
Keuzehulp
20230320 - Lente

44 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

44 resultaten

Filter

Optimale bescherming met werklaarzen S5

Als je werklaarzen S5 draagt dan weet je zeker dat je voeten optimaal zijn beschermd tegen verwondingen. Voetblessures kunnen zeer ernstig zijn en er daardoor voor zorgen dat je langdurig bent uitgeschakeld of zelfs blijvend arbeidsongeschikt raakt. Daarom worden S5 werklaarzen aangeraden als je werkt op een plaats of onder omstandigheden waarbij je het risico loopt op verwondingen aan je voeten. Denk aan het risico dat er iets zwaars op je voeten valt of dat je in iets scherps trapt. Maar ook vocht, bijtende stoffen of statische elektriciteit kunnen een risico vormen. Door goede werklaarzen te dragen zorg je ervoor dat je onder alle omstandigheden veilig kunt werken.

Comfortabel buiten werken met werklaarzen S5

Als je buiten aan het werk bent dan draag je natuurlijk werklaarzen S5. Je wilt je voeten niet alleen optimaal beschermen tegen verwondingen, maar ook goed warm houden. Kies dan voor een S5 werklaars met zachte voering. Daarmee kun je ook zonder problemen werken als de temperatuur onder nul zakt of als het regent of sneeuwt. Soms worden er door Arbo voorwaarden speciale eisen gesteld aan werklaarzen. Het is belangrijk hier goed op te letten. Draag je niet de juiste laarzen of schoenen dan word je niet toegelaten tot een bouwplaats of andere locatie.

Werklaarzen S5 koop je tegen een scherpe prijs

Zoek je werklaarzen S5, bekijk dan het ruime assortiment bij Proforto. We hebben S5 werklaarzen van bekende merken zoals Safety Jogger, Baklader en Dunlop. Als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar via de online chat, maar ook telefonisch of per e-mail. Je hebt je bestelling binnen één tot twee werkdagen in huis.

Ontdek ook deze veiligheidsklassen