•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Dunlop Laarzen

Dunlop werklaarzen bieden jou de perfecte bescherming tegen vloeistoffen. Met de Dunlop werklaarzen weet je zeker dat je goed beschermd bent. Al sinds 1927 produceert Dunlop werklaarzen in alle soorten en maten, waarbij opvallend is dat er ook werklaarzen voor kinderen in het assortiment zitten. Draagcomfort en veilig kunnen werken zijn altijd al de speerpunten van Dunlop geweest. Koop jouw Dunlop werklaarzen bij Proforto en je profiteert van gratis verzending en een snelle levering.

29 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

29 resultaten

Filter

Dunlop laarzen zijn al vele jaren zeer gewaardeerd in diverse sectoren. Of je nu werkt in de afvalverwerking, de agrarische sector of als schilder, op Dunlop laarzen kun je altijd goed en veilig je werk doen. Bij Proforto kun je kiezen uit een compleet assortiment van verschillende soorten laarzen die stuk voor stuk aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Maar ook als je in je vrije tijd laarzen draagt, bijvoorbeeld op de manege, biedt het assortiment van Dunlop diverse opties waar je uit kunt kiezen.

Draag altijd goede veiligheidslaarzen tijdens je werk

Werk je buiten, of in een fabriekshal waar je je voeten goed moet beschermen tegen zware of scherpe voorwerpen? Draag dan onze Dunlop laarzen met S5 keurmerk. Deze laarzen bieden je optimale bescherming en draagcomfort. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Stalen neus
  • Stalen tussenzool
  • Waterdicht
  • Schokdempende zool

Als je laarzen van Dunlop draagt weet je zeker dat je je voeten optimaal beschermt tegen alle mogelijke risico’s op de werkvloer.

Verschillende modellen laarzen

Dunlop levert verschillende modellen werklaarzen. Je kunt kiezen voor comfortabele kuitlaarzen die je tijdens je werk optimale bescherming bieden en goede ondersteuning voor je voeten. Als je in een omgeving werkt waar je meer bescherming nodig hebt dan zijn de lieslaarzen van Dunlop een goede keuze. Deze laarzen beschermen je tegen diverse chemische stoffen en ook tegen olie en vet. Naast werklaarzen heeft Dunlop ook verschillende modellen sportlaarzen in het assortiment, ideaal voor paardensport en andere sporten waarbij je in de buitenlucht bezig bent. Weet je niet precies welk type Dunlop laarzen je het beste kunt kopen? Onze klantenservice adviseert je graag.

Maak je keuze uit het ruime Dunlop assortiment bij Proforto

Ben je op zoek naar deugdelijke en duurzame werklaarzen die ook nog eens scherp geprijsd zijn? Bekijk dan het aanbod van Dunlop laarzen bij Proforto. Je kunt je bestelling direct via de website plaatsen. Heb je vragen over deze laarzen of is jouw maat tijdelijk niet leverbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit geldt ook voor grotere orders, afhankelijk van de omvang van de bestelling kunnen we je een offerte op maat aanbieden. Verzending van je bestelling is gratis voor orders vanaf 35 euro.