•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Atlas Werklaarzen

De Atlas werklaarzen zijn heel erg geliefd momenteel onder de werkenden. Atlas zorgt er voor dat haar modellen perfect aansluiten op de wensen van de consument. Deze laarzen staan bekend om haar fraaie vormgeving en prettige draagcomfort. De Atlas werklaarzen voldoen allemaal aan de S3 veiligheidsnorm en zijn daarom voor diverse branches geschikt. Profiteer bij Proforto van de snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

13 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

13 resultaten

Filter

De Atlas werklaarzen zijn geliefd vanwege hun fraaie vormgeving maar vooral om hun prettige draagcomfort. Het zijn werklaarzen die je kunt dragen in diverse branches. Denk aan de afvalverwerking, de auto-industrie maar ook in de chemie en in fabrieken en magazijnen is de Atlas werklaars erg populair. Deze laars is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan dus probleemloos met de werkkleding worden gecombineerd.

Waarom dragen zoveel mensen Atlas werklaarzen?

Atlas werklaarzen zijn erg populair onder werkenden. En dat is niet zo vreemd, want deze laarzen hebben een aantal belangrijke voordelen

  • De laarzen hebben een hoog draagcomfort
  • De laarzen voldoen aan de S3 veiligheidsnorm
  • Comfortabele inlegzolen
  • Gemaakt van duurzame materialen

Wil je je werk doen op comfortabele werklaarzen waar je een eerlijke prijs voor betaalt? Dan is de keuze voor Atlas werklaarzen een logische. Hiermee doe je een aankoop waar je zeker geen spijt van gaat krijgen.

Fijne werklaarzen maken het werk een stuk lichter

Goede schoenen of laarzen zijn een absolute must als je de hele dag loopt of staat op je werk en als je onder bepaalde omstandigheden waarin je je voeten en enkels goed moet beschermen en ondersteunen. Goede werkschoenen voor jou of je medewerkers zorgen ervoor dat iedereen veilig en met plezier kan werken. Daarom besluiten ook steeds meer werkgevers om voor hun personeel collectief goede werklaarzen aan te schaffen. Atlas werklaarzen komen daarbij opvallend vaak in aanmerking. De uitstekende prijs / kwaliteit verhouding speelt hierbij zeker een rol.

Gun jij je voeten ook het beste op het werk?

Wil jij ook dat je comfortabel kunt werken en wil je daarom goede werklaarzen dragen? Bestel dan nu bij Proforto de comfortabele werklaarzen van Atlas. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Wil je graag advies voordat je je aankoop doet, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wil je een grote order plaatsen, bijvoorbeeld voor alle medewerkers van je bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Bedenk daarbij dat we ook uitstekende werkkleding beschikbaar hebben die we desgewenst kunnen voorzien van je bedrijfsnaam of –logo door middel van borduren of bedrukken. Informeer naar onze scherpe tarieven.