•  (9,0/10)
  •  (9,0/10)

Veiligheidsklompen S3

9 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

9 resultaten

Filter

De hygiënische werkklompen van Euro-Dan koop je online op Proforto.nl

Euro-Dan is op 9 januari 1976 opgericht in Denemarken met als doel het ontwikkelen en produceren van trendy klompen. Deze start beviel erg goed en in 1983 werd er voor gekozen om het assortiment uit te bereiden. De Euro-Dan veiligheidsklompen en professioneel schoeisel stonden aan het begin van een grote toekomst. Kwaliteit is het kernpunt binnen Euro-Dan en op dit gebied worden dan ook geen compromissen gesloten.

Na een goede ontwikkeling en verbetering van kwaliteit heeft er in 2004 nog een ontwikkeling plaatsgevonden. Verschillende modellen van Euro-Dan zijn tegenwoordig standaard voorzien van KEVLAR® beschermingszolen. Deze techniek zorgt voor een zeer flexibele klomp en verstevigd de zool waardoor deze nog meer bescherming biedt. De klompen met de KEVLAR® zool voldoet dan ook aan de veiligheidsvorming EN ISO 20345:2011 S3.


De Euro-Dan goedkope veiligheidsklompen

Euro-Dan heeft een breed assortiment veiligheidsklompen die garant staan voor kwaliteit en zijn ontwikkeld voor comfort. De klompen zijn verkrijgbaar met een open of gesloten hiel. Dat het comfort belangrijk is blijkt uit de klompen met extra breedte. De standaard breedtemaat is 11 en verschillende Euro-Dan klompen hebben breedtemaat 12 of zelfs 13 wat over het algemeen als prettig wordt beschouwd.
 

Bij Euro-Dan is er voor gekozen om veel verschillende klompen te produceren die allemaal net andere specificaties hebben. Hierdoor kan de consument een goede afweging maken over het belang van de verschillende specificaties waardoor deze de beste keus kan maken. Daarnaast hebben alle klompen standaard specificaties waarvan Euro-Dan vind dat deze nodig zijn bij elke veiligheidsschoen of klomp. Dit betreft een veiligheidsneus (van staal of kunststof), een waterbestendige bovenzijde, een antislip profiel en het bestand zijn tegen olies en zuren. Tevens beschikken de meeste klompen over een polyurethaan aangespoten loopzool die zeer slipvast is, niet afgeeft, schokdempend werkt en goed reinigbaar is.


Dit alles maakt het Deense Euro-Dan een betrouwbare producent van kwalitatief zeer goede klompen.

Toffeln maakt al sinds 1978 schoenen en klompen die vooral in beroepen in de zorg veel gedragen worden, maar ook steeds meer andere sectoren ontdekken de charmante en comfortabele schoenen van Toffeln. Zorgverleners maken heel wat meters tijdens een dienst en dan is het natuurlijk belangrijk om goede schoenen te dragen die je voeten optimaal ondersteunen. Het assortiment schoenen van Toffeln omvat zowel halfopen instap klompen als dichte schoenen die door mannen en vrouwen gedragen kunnen worden.

Zorg goed voor je voeten als je in de zorg werkt

Als je als zorgverlener werkt dan weet je als geen ander dat je goed op je eigen gezondheid moet letten. Alleen als je zelf goed in je vel zit kun je immers optimale zorg verlenen aan diegenen die dat nodig hebben. De schoenen van Toffeln dragen daar graag een steentje aan bij. Ze worden gemaakt in fraaie kleuren die je prima kunt combineren met je uniform. De zolen zijn voorzien van een antisliplaag zodat je altijd grip hebt en niet snel uitglijdt.

Toffeln worden ook in andere sectoren gedragen

Natuurlijk zijn de comfortabele werkschoenen van Toffeln niet voorbehouden aan zorgverleners. Ze worden ook in andere sectoren graag gedragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan

  • Schoonmaakpersoneel
  • Winkelpersoneel
  • Medewerkers in de horeca
  • Laboranten

Waar je de schoenen ook draagt, je kunt altijd rekenen op top draagcomfort en kwaliteit. De schoenen kunnen in veel gevallen in de wasmachine worden gewassen als er vlekken op zijn gekomen of je kunt de schoen nat reinigen met een doek met een mild schoonmaakmiddel. De werkschoenen van Toffeln gaan op die manier zeer lang mee.

Bestel je Toffeln werkschoenen voor de beste prijs

Natuurlijk bestel je jouw Toffeln schoenen online bij Proforto. Want nergens anders betaal je een betere prijs. Je kunt direct online je bestelling doorgeven, heb je een grotere partij nodig, bijvoorbeeld voor het voltallige personeel, dan kun je ook vooraf een offerte op maat aanvragen. Voor vragen over dit product of over onze overige artikelen kun je altijd contact opnemen met onze professionele en deskundige klantenservice. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor bedrijfskleding en werkschoenen.