•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Werkklompen

12 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

12 resultaten

Filter

Strövels werkklompen online te koop op Proforto.nl

Strövels, de kracht van gemak; de gedachtegang van de Zweedse klomp die naar Nederland is verhuisd. In Nederland wordt de Zweedse topkwaliteit van Strövels geperfectioneerd met een Hollands tintje. De Zweedse kwaliteitsmaterialen worden gecombineerd met de Nederlandse kennis van pas- en loopcomfort. De Strövels instap klompen die gemaakt zijn van hout en leer zijn perfect te gebruiken binnen de agrarische sector, de zorg en industrie. Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.

De verschillende werkklompen van Strövels

Op Proforto.nl zijn er drie series (300, 900 en Andreas) van Strövels verkrijgbaar. De drie lijnen hebben klompen met open en gesloten hiel om de eindgebruiker de eigen voorkeur te kunnen laten bepalen en zo een optimaal comfort te kunnen bieden.


300-serie:
deze serie bestaat uit de 303 (open hiel) en de 304 (dichte hiel). De klompen hebben een synthetische binnenzool en leren kap met polster die het loopcomfort verhoogd. De klompen zijn voorzien van een antislip profiel en bestand tegen olies en zuren. Daarnaast is de loopzool zeer slijtvast en heeft een schokdempende werking waardoor de klomp goed te gebruiken is bij zwaardere werkzaamheden.


900-serie
: de klompen uit de 900-serie zijn een variant van de 300-serie met enkele uitbreidingen. De klompen zijn zeer flexibel en hebben een versterkte neus ter bescherming van de voet van de drager. Tevens hebben zijn de klompen voorzien van een orthopedisch voetbed wat de drager extra comfort biedt.


Andreas:
deze lijn bestaat uit één klomp die in het zwart beschikbaar is. De Andreas klomp onderscheidt zich van de andere twee lijnen door de uitgebreidere veiligheidsspecificaties en voldoet aan de veiligheidsnormering EN ISO 20345 SB. Een stalen neus beschermt de voet van de dragen en de overneus maakt de klomp geschikt voor werkzaamheden waarbij het nodig is te kruipen. De levensduur van de klomp is langer door de hidden nails constructie die de klomp ook hygiënischer maakt. De zool heeft een antslip profiel en is zeer slijtvast.

Big Horn klompen en sandalen goedkoop online kopen bij Proforto.nl!

Big Horn staat bekend om haar trendy en comfortabele gezondheidssandalen en clogs. Kwaliteit wordt gecombineerd met elegantie en mode. De klompen en sandalen van Big Horn zijn zeer populair in de gezondheidszorg vanwege comfort, materiaalkeuze en doordat ze makkelijk schoon te maken zijn. Maar ook in je vrije tijd zorgt het assortiment van Big Horn voor heerlijk lopende sandalen of slippers waar je elke dag op kunt lopen.
 

Big Horn levert kwaliteitsproducten, voornamelijk geproduceerd uit natuurlijke materialen, dit maakt ieder Big Horn paar uniek.
 

Eigenschappen Big Horn

Big Horn verwerkt hout in haar schoenzolen. Hout heeft naast een beschermende functie, een preventieve werking. Een van de voordelen die houten schoenzolen met zich meebrengt is goede isolatie tegen kou en warmte. Daarnaast gaat hout allergische reacties tegen en is het meest voorkomende hygiënische product.


De houten zool is gemaakt van populierenhout en zijn voorzien van een polyurethaan laag onder de loopzool en voorvoet. Dit zorgt voor een uitermate sterke en flexibele zool. Big Horn producten zorgen voor een optimaal draagcomfort en de juiste steun zodat de gebruiker geen last meer krijgt van vermoeiende of pijnlijke voeten. Tevens zorgen Big Horn producten voor een juiste houding.


Big Horn zorgt ervoor dat het lichaam ontlast wordt door het lichaamsgewicht gelijkmatig onder de voet te verdelen. De polyurethaan laag absorbeert een gedeelte onder de hak, die vrijkomt bij het zetten van iedere stap. Proforto.nl biedt diverse Big Horn modellen aan zoals clogs, sandalen en slippers .

CE-certificaat

De Big Horn clogs en gezondheidssandalen zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de standaardeisen van NEN-EN-347-1. De clogs zijn onder andere getest op buigbestendigheid, slip- en slijtweerstand, zool-verbinding en oliebestendigheid.