Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen
Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen

Werkschoenen S3 - Jolly by Alsa

Ga jij voor veiligheid? Dan zijn de S3 werkschoenen van Proforto voor jou de juiste match! De veiligheidsneus van staal, composiet of aluminium biedt bescherming tegen vallende voorwerpen. De combinatie met schokdemping in de hak en een antistatische-, onpenetreerbare veiligheidszool maakt deze schoenen geschikt voor het zwaarste werk. Bij Proforto profiteer jij met deze krachtpatsers bovendien van goede klantenservice, gratis verzending en gratis retourneren.

Er staan helaas nog geen producten in deze categorie.
Probeer uw product te zoeken in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Jolly by Alsa: de casual werkklomp voor actieve mensen

Jolly by Alsa is de ideale klomp voor actieve mensen. Deze lichte, flexibele, volledig waterdichte en duurzame klompen zijn zeer geschikt voor mensen in de zorg, horeca en medische wereld.

Dit Duitse schoenenmerk heeft maar dan 60 jaar ervaring in de medische orthopedie. De klompen worden uitsluitend geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de strenge wetgeving voor het milieu. Zo worden de klompen geproduceerd met respect voor het milieu en met milieuvriendelijke materialen. Doordat Jolly samenwerkt met Alsa, een van de beste schoenzool fabrikanten in Europa, kunnen zij een werkschoen fabriceren met een comfortabele binnenzool. Het merk Jolly by Alsa maken ze al meer dan 40 jaar kwalitatieve schoenen die zowel voor privé als voor werksituaties zeer populair zijn. De Alsa zolen zijn gemaakt van kurk en kunnen uit de schoen genomen worden. Zo kan de schoenzool gewassen worden op 30 ° C en zo kan er ook gewoon een nieuwe zool gekocht worden.

Jolly by Alsa Zorg

Mensen in de zorg moeten vaak een hoop lopen en moeten daarom comfortabele schoenen of klompen hebben. Daarom is het uitneembare voetbed van kurk heel handig voor deze mensen.

Jolly by Alsa Horeca

Lichte, flexibele, volledig waterdicht en extreem duurzame klompen en zeer geschikt voor de horeca. In de horeca kom je veel in aanraking met vloeistoffen en lopen mensen veel. Dan is het vooral als je in de keuken werkt heel handig als je beschikt over waterdichte schoenen. Daar zijn de klompen van Jolly by Alsa zeer geschikt voor.

Jolly by Alsa Medisch

Maar ook in de medische wereld zijn de klompen van Jolly by Alsa zeer gemakkelijk. Doordat de buitenkant gemaakt is van polyurethaan zijn de klompen zeer slijtvast en hebben ze toch een soepele pasvorm.

Online assortiment Jolly by Alsa kopen bij Proforto.nl

Het assortiment van Jolly by Alsa dat wij voeren bestaat uit verschillende kleuren van de Basic Jolly by Alsa klomp; groen, rood, zwart, bruin en blauw.

Eigenschappen S3 werkschoenen

S3 werkschoenen hebben een veiligheidsneus van staal, composiet of aluminium die op een impact van 200 Joule is getest en ze zijn antistatisch doordat ze energie opnemen in de gesloten hiel. De schokdemping in de hak is minimaal 200 Joule. Deze schoenen hebben een verhoogde waterafstotendheid/resistentie, hebben een onpenetreerbare tussenzool van staal of kevlar en een antislipprofiel. S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor droge en natte werkzaamheden.


Deze schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld: bouw, industrie, magazijn, de agrarische sector, metaal, horeca, transport en voedselproductie. In de bouw is S3 bijvoorbeeld de verplichte veiligheidsklasse. Zorgverzekeraars dekken in de bouw geen schadekosten wanneer blijkt dat er geen gebruik is gemaakt van werkschoenen van dit type. Omdat bij hoge werkschoenen de achillespees beter beschermd is, raden wij dit type aan voor bouwplaatsmedewerkers.


Eigenschappen

S3

Veiligheidsneus 200 Joule

Gesloten hiel

Antistatische zool

Energieopname in de hak

Verhoogde waterafstotendheid/resistentie

Antislipprofiel

Onpenetreerbare tussenzoolWelke werkschoenen voor welk beroep?

In onderstaande tabel kun je vinden voor welke beroepen S3 werkschoenen wel en juist niet geschikt zijn.


Geschikt voor soort werkveld

S3

Magazijn

Zorg


Horeca

Transport

Industrie

Agrarische sector

Metaal

Voedselproductie

Cleaning


BouwKevlar of stalen antiperforatie zool?

Tegenwoordig zijn veel S3 veiligheidsschoenen uitgerust met een Kevlar antiperforatie zool in plaats van een stalen antiperforatie zool, maar wat zijn hier nou precies de voor- en nadelen van?


Voordelen:

  • Zacht en extreem soepel: past beter aan de voet, ergonomisch, minder vermoeide voeten
  • Door zijn extreem buigzaam karakter is er verhoogd contact met het grondoppervlak, minder risico voor slippen en uitglijden
  • Beschermt het gehele zooloppervlak gezien deze genaaid wordt aan de schacht, terwijl zijn metalen variant er tijdens het productieprocedé wordt “tussen gestoken” wat resulteert in een (door de norm voorgeschreven) minimale dekking van 85% van het voetoppervlak (i.p.v. 100% bij Kevlar bezoling)
  • Niet warmte- noch koudegeleidend
  • Niet magnetisch, geen traceability door metaal-detector
  • Roestvrij, chemisch neutraal, onverslijtbaar
  • Lichter in gewicht dan een stalen bezoling

Nadelen:

  • Kevlar bezoling is iets duurder dan een stalen bezoling
  • De penetratiebestendigheid van Kevlar bezoling ligt iets lager dan die van stalen zolen