•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Atlas Werkschoenen S3

41 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

41 resultaten

Filter

Atlas werkschoenen S3 zijn van hoogstaande kwaliteit en daardoor geschikt om te dragen in diverse situaties. Of je nu binnen of buiten werkt, in de logistiek, de afvalverwerking of in een garage of fabriek. De werkschoenen van Atlas zijn ideaal om goed en veilig te kunnen werken onder alle omstandigheden. Daarom zijn deze schoenen ook erg populair. Werkschoenen met het veiligheidskenmerk S3 zijn daarbij het meest verkocht als werkschoen omdat ze zo enorm veelzijdig zijn. Je kunt bij Proforto kiezen uit een breed assortiment werkschoenen van Atlas.

Waarom kiezen voor een S3 werkschoen?

Een S3 werkschoen is niet voor niets erg populair in verschillende bedrijfstakken. Deze werkschoenen kun je namelijk in vrijwel iedere situatie veilig werken. Schoenen met het S3 veiligheidskeurmerk voldoen aan de volgende criteria:

  • Voorzien van een stalen neus
  • Voorzien van een stalen tussenzool
  • Waterdicht
  • Hoog draagcomfort

Uiteraard zijn deze eigenschappen ook van toepassing op de Atlas werkschoenen S3. Je kunt kiezen uit diverse modellen en kleuren, zodat je de werkschoenen prima kunt combineren met de werkkleding van je medewerkers of voor jezelf.

Kies voor duurzame en veilige schoenen als je aan het werk bent

Voetletsel kan heel vervelend zijn en bovendien leiden tot langdurig ziekteverzuim. Daarom is het belangrijk dat je tijdens het werk goede schoenen draagt. Atlas werkschoenen S3 zijn daarvoor een uitstekende keuze of je ze nu voor jezelf koopt of voor je personeel. In sommige branches zijn veiligheidsschoenen verplicht, zoals in de bouw.. Als je niet voldoet aan deze veiligheidsregels kan dit tot gevolg hebben dat je een boete krijgt van de Arbeidsinspectie of aansprakelijk wordt gesteld bij een bedrijfsongeval. Dit kun je eenvoudig voorkomen door te kiezen voor de werkschoenen van Atlas.

Atlas werkschoenen bestel je natuurlijk in de webshop van Proforto

Ben je op zoek naar goede en betaalbare werkschoenen S3? Kies dan voor Atlas, één van de populairste merken als het om veelzijdige toepassingen. Daar komt bij dat je bij Proforto altijd de beste prijs betaalt. Bestel je werkschoenen voor het voltallige personeel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Voor grotere orders kunnen we vaak een aanbod op maat voorleggen.