chat

Caterpillar Veiligheidsschoenen

Caterpillar veiligheidsschoenen zijn er in twee veiligheidsklassen, namelijk SB en S3. Deze schoenen worden veel gedragen in sectoren als food, chemie, horeca en automotive. Het zijn comfortabele schoenen die je voeten goed ondersteunen en ervoor zorgen dat je onder alle omstandigheden veilig kunt werken. In sommige gevallen schrijft de Arbowet veiligheidsschoenen voor die aan bepaalde eisen voldoen. Caterpillar komt daarvoor zeker in aanmerking. Veiligheidsschoenen van Caterpillar zijn leverbaar in de maten 41 tot en met 45.

Lees meer
Keuzehulp
20230320 - Lente

12 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

12 resultaten

Filter

Op Caterpillar veiligheidsschoenen loop je altijd soepel

Caterpillar veiligheidsschoenen zijn al vele jaren erg populair. Als je voor je werk veel moet staan en lopen dan zijn goede schoenen onontbeerlijk. Als het voor jou alleen belangrijk is om schoenen te dragen met een stalen neus dan kies je voor veiligheidsschoenen van Caterpillar met veiligheidsklasse SB. Wil je meer bescherming, zoals een goede antistatische zool en een ondoordringbare tussenzool dan zijn Caterpillar veiligheidsschoenen met klasse S3 de juiste keuze. Beide dragen zeer comfortabel. Je voeten zijn goed beschermd en je kunt er zonder klachten een hele dag op lopen.

Laat je medewerkers Caterpillar veiligheidsschoenen dragen

Caterpillar veiligheidsschoenen vallen qua prijs in het hogere segment. Maar daarvoor koop je dan ook wel een kwaliteitsschoen die gemaakt is van de beste materialen. Deze schoenen hebben dan ook een lange levensduur, ook bij dagelijks gebruik. Werk je als zelfstandige en wil je over goede schoenen beschikken dan is de veiligheidsschoen van Caterpillar dan ook een uitstekende keuze. Dat geldt natuurlijk ook als je schoenen inkoopt voor je personeel. Je wilt immers alles doen om ervoor te zorgen dat je medewerkers veilig en prettig kunnen werken.

Caterpillar veiligheidsschoenen kopen voor de beste prijs

Bij Proforto vind je de veiligheidsschoenen van Caterpillar. Deze bestel je heel eenvoudig via de webshop. Is jouw maat niet op voorraad? Informeer dan bij de klantenservice wanneer deze weer leverbaar is. Contact met de klantenservice leg je heel eenvoudig via de online chat. Je bestelling wordt indien voorradig dezelfde dag nog verstuurd en heb je daardoor binnen één tot twee werkdagen in huis. Bestel je zakelijk en gaat het om een grotere order? Neem dan vooraf contact op met de klantenservice voor een offerte op maat.

Ontdek ook deze merken


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina