•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Inlegzolen

3 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

3 resultaten

Filter

Bata veiligheidsschoenen goedkoop online kopen bij Proforto.nl

Het familiebedrijf Bata is opgericht in 1894 in Tsjechië. Door slim ondernemerschap, mechanisering en scherpe prijzen is Bata al snel één van Europa's leidende producten geworden in schoenen. Het bedrijf is in de jaren '30 al succesvol in Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Joegoslavië, Polen, India en Nederland. Innovatie en een continue aandacht voor onderzoek ligt aan de basis voor dit succes.

The Energy Footwear

In de industrie loop je al gauw zo'n 900 kilometer per jaar. Het is dus belangrijk om een kwalitatief paar schoenen aan te schaffen die je beschermen. Een goede veiligheidsschoen moet niet alleen bescherming bieden aan de klant. Een goede veiligheidsschoen dient jou in de industrie ook fit te houden. Dat is het uitgangspunt van The Energy Footwear.


De veiligheidsschoenen moeten ervoor zorgen dat je minder snel vermoeid raakt, scherper blijft. Hierdoor moet de kans op ongelukken ook verkleind worden.


Waarom Bata?

Bata is leidend in technologische innovatie, omdat gewone veiligheidsschoenen je voeten enkel ondersteunen en beschermen. Bata brengt bescherming naar een nieuw level. Door samenwerkingsverbanden met wetenschappers en uitgebreide tests loopt het bedrijf voor op technologisch gebied in de industrie. Met als resultaat, werkschoenen die door de perfecte pasvorm de beste ondersteuning bieden. Bata is de eerste producent van veiligheidsschoenen in Europa die door het bedrijf SATRA een accreditatie ontvangt. Het bedrijf krijgt deze certificering, omdat het hoogwaardige testapparatuur gebruikt, laboratoriumpersoneel opleidt en zorgt voor geconditioneerde condities. Bata Industrials streeft tevens naar het hoogste niveau van kwaliteitsmanagement systemen. Dit blijkt onder andere uit de ISO 9001 erkenning, die voor het eerst in 1996 werd toegekend.


Certificering

Bata hecht veel waarde aan bescherming en veiligheid. De schoenen bieden de vereiste veiligheidseisen en worden binnen het assortiment geproduceerd volgens internationale veiligheidsnormen.


Bij Proforto.nl profiteer je uiteraard van onze uitstekende voorwaarden en kundige klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 op 024-7113346.

Bekina is een Vlaamse producent van werklaarzen met kwaliteitsnorm S4 en S5. Deze werklaarzen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om zowel veiligheid als draagcomfort. De laarzen zijn voorzien van een stalen neus en gemaakt van onverwoestbaar PU materiaal.


Zorg voor optimale veiligheid op de werkplek

Het is van groot belang om voor een zo hoog mogelijke veiligheid te zorgen voor jezelf en / of je medewerkers. Door de werklaarzen van Bekina te dragen wordt de kans op voetletsel tijdens het werk een stuk kleiner. De werklaarzen van Bekina dragen de vereiste veiligheidskenmerken.

  • S4: Voorzien van een stalen neus of een composiet neus en gemaakt van waterdicht materiaal
  • S5: Voldoet aan dezelfde kenmerken als werklaarzen met S4 keurmerk en zijn daarnaast voorzien van een anti slip profiel en een tussenzool

Voor welke veiligheidsnorm je kiest is uiteraard afhankelijk van de plaats waar je de laarzen draagt en elke norm daarvoor geldt. In sommige gevallen heb je te maken met een wettelijk voorschrift en moet de werklaars dus aan de norm S4 of S5 voldoen. De Bekina werklaars is op dat moment een prima keuze.


Leverbaar in diverse kleuren

De Bekina werklaars is leverbaar in diverse kleuren. Je kunt dus naar wens kiezen voor een opvallende of minder opvallende kleur. Als het nodig is dat de drager goed opvalt, kies dan voor reflecterend geel of wit. Als dit minder belangrijk is dan zijn er ook Bekina werklaarzen in de kleuren zwart of grijs. Ook losse inlegzolen voor meer draagcomfort kun je bij Proforto meteen mee bestellen.


Bestel de perfecte werklaars voor een prima prijs

Ben je op zoek naar degelijke werklaarzen waarmee je veilig kunt werken onder alle omstandigheden? Dan is Bekina een heel goede keuze. Deze werklaarzen gaan jarenlang mee en hebben een uitstekend draagcomfort. Bestel je je Bekina werklaarzen bij Proforto dan profiteer je bovendien van gratis verzending bij een bestelling van 35 euro van gratis verzending. Je kunt je bestelling, mits op voorraad, binnen enkele werkdagen verwachten. Heb je vragen over de verschillende modellen, dan kun je hiervoor uiteraard contact opnemen met onze deskundige klantenservice.