•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Mascot bodywarmers

Bekijk hieronder het assortiment Mascot bodywarmers. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

4 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

4 resultaten

Filter

Mascot bodywarmers

Bodywarmers behoren tot de meest favoriete werkkleding van een groot aantal vakmensen. Dit heeft niet alleen te maken met de uitstraling waar deze jassen over beschikken, wat bovendien ook te denken van de comfortabele eigenschappen waardoor ze zich kenmerken. Neem nu bijvoorbeeld de Mascot bodywarmers. Deze bodywarmers staan er sinds jaar en dag om bekend binnen alle sectoren maar wat graag te worden gedragen. Ze bieden je niet alleen voldoende bescherming tegen koude temperaturen, daarnaast is het draagcomfort er eentje om duimen en vingers van af te likken. Ook geïnteresseerd in het kopen van één van de verschillende Mascot bodywarmers? Dan ben je hier bij Proforto alvast aan het juiste adres!

Ruime keuze op vlak van Mascot bodywarmers

Bij het bekijken van het assortiment met Mascot bodywarmers zal het je ongetwijfeld meteen opvallen dat er zeer veel verschillende uitvoeringen bestaan. Dat is ook nodig, want de eisen waar verschillende vakmensen over beschikken kunnen behoorlijk sterk uiteenlopend zijn. Wil jij jouw bodywarmer bijvoorbeeld eenvoudig kunnen wassen op een temperatuur tot 95 graden of moet ze bijvoorbeeld beschikken over een deelbare rits en de nodige zakken om eenvoudig dingen (op een veilige manier) in op te kunnen bergen? Het zijn stuk voor stuk zaken waar je rekening mee zal willen houden voor wat het kopen van Mascot bodywarmers betreft.

Mascot bodywarmers in een kleur naar wens

Indien je geïnteresseerd bent in het bestellen van één van de Mascot bodywarmers uit ons assortiment zal het meteen duidelijk worden dat deze verkrijgbaar zijn in tal van verschillende kleuren. Zo heb je niet alleen de mogelijkheid om te kiezen voor een exemplaar in marineblauw, maar behoren ook witte, zwarte, rode, groene en gewone blauwe exemplaren tot de mogelijkheden. Naar welke van deze verschillende kleuren bodywarmers jouw voorkeur ook uit mag gaan, ze zijn allemaal perfect verkrijgbaar in het aanbod hier bij Proforto. Plaats je tot slot een bestelling met een waarde van minimaal 35 euro excl. BTW? In dat geval wordt je order ook nog eens volledig gratis verzonden!