Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen
Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen

Stofjassen - HAVEP

Stofjassen bieden bescherming tegen vuil en stof. Omdat stofjassen sneller uitgetrokken kunnen worden dan bijvoorbeeld een overall zijn deze voor veel beroepen geschikt. Bestel je stofjas bij Proforto en profiteer van een snelle levering, goede klantenservice en gratis verzending. Naast stofjassen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere softshell jassen  en pilotenjassen

4 artikel(en)

per pagina

 • Fast delivery

  HAVEP Lange jas/Stofjas 4023

  GrijsKhakiKorenblauwMarineblauwRafblauwWit

  € 25,65 excl. BTW € 31,04 incl. BTW
 • HAVEP Lange jas / lange stofjas 4043

  FlesgroenKorenblauwMarineblauwWit

  € 28,55 excl. BTW € 34,55 incl. BTW
 • HAVEP Dames stofjas 0085

  € 21,05 excl. BTW € 25,47 incl. BTW
 • HAVEP Lange stofjas / werkjas 4025

  Nu: € 23,02 € 25,55 Normale prijs: excl. BTW € 27,85 € 30,92 Normale prijs: incl. BTW

4 artikel(en)

per pagina

Al 150 jaar biedt HAVEP gedegen kennis en ervaring in werkkleding: vertaald in kwaliteit en het beste resultaat. Een manier van werken die we graag blijven voortzetten. Want de wereld staat niet stil en HAVEP ook niet.

Daarom ontwikkelen we continu betere, trendsettende producten; met innovatieve oplossingen en een aanpak die zo dicht mogelijk bij de klant staat. Luisteren, ideeën voorleggen, overleggen, meedenken en inspireren om steeds het beste te kunnen bieden; voor vandaag én morgen.

Wij bieden uitstraling, comfort en veiligheid, 100% gepersonaliseerd op maat voor jouw werksituatie. Vol vertrouwen zetten wij samen de stap naar een duurzame toekomst. Bovendien bieden we ondersteuning van onze snelle en flexibele klantenservice en een proactief team dat met je meedenkt.

Zo kan HAVEP nog relevanter worden voor iedere sector, ieder bedrijf en iedere werknemer. En zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op wat voor jou belangrijk is: je werk. 

MET HAVEP WERK JE NOOIT ALLEEN.