•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Havep Werkjassen

Bescherm jezelf tegen weer en wind met één van deze HAVEP werkjassen. Diverse modellen voor een groot scala aan toepassingsmogelijkheden, maar allen gemaakt met de kwaliteit en comfort die je gewend bent van HAVEP. Bestel jouw HAVEP werkjas bij Proforto en profiteer van gratis verzending en gratis retournering.
Lees meer

91 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

91 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Havep werkjassen

Buiten moeten werken in alle weersomstandigheden is lang niet altijd fijn te noemen. Gelukkig bestaan er mogelijkheden om je hier tegen te beschermen. Neem nu bijvoorbeeld de Havep werkjassen. Deze werkjassen staan er om bekend over een aanzienlijk scala aan toepassingsmogelijkheden te beschikken. De Havep werkjassen beschikken dan ook steeds over de meest optimale kwaliteit en bieden je precies dat comfort waar je naar op zoek bent op de werkvloer. Ben jij ook van plan om één of misschien wel meerdere van de werkjassen uit het aanbod van Havep in huis te halen? In dat geval zal je meteen kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Proforto ongetwijfeld aan het juiste adres bent!

Havep werkjassen in diverse uitvoeringen bestellen

Wanneer je van plan bent om Havep werkjassen te bestellen zal je kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende exemplaren. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor één van de werkjacks van Havep, maar wat daarnaast ook te denken van zogenaamde softshell jassen en doorwerkjassen? Bovendien zijn er ook nog speciale stofjassen verkrijgbaar welke het assortiment met Havep werkjassen compleet maken. Zou je bovendien graag een werkjas van Havep willen bestellen in een specifieke kleur? Ook dat behoort perfect tot de mogelijkheden!

Laat jouw Havep werkjassen personaliseren

Eén of meerdere Havep werkjassen kopen uit het assortiment hier bij Proforto zorgt er voor dat je steeds bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. In eerste instantie zal je de Havep werkjassen niet alleen kunnen bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs, daarnaast kan je ook nog eens een keuze maken uit tal van verschillende personalisatie opties. Wil je jouw Havep werkjassen graag laten bedrukken of borduren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Plaats je hier bij Proforto een bestelling ter waarde van minimaal 35 euro exclusief BTW? In dat geval zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat je order gratis kan worden verzonden. Zo zullen ook verzendkosten de prijs van je bestelling niet beïnvloeden!