Regatta Korte Werkbroeken

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Korte werkbroeken online kopen bij Proforto.nl

Als je veel buiten werkt, zul je dit met zomerse temperaturen liever niet in een lange en warme werkbroek doen. Daarom bieden wij ook korte werkbroeken aan. Deze werkbroeken zijn echter niet voor alle beroepsgroepen geschikt, omdat zij geen bescherming bieden aan de onderbenen. Voor veel beroepen die buiten beoefend worden zijn deze echter in de zomer zeer geschikt.


Werk je bijvoorbeeld als schilder, timmerman, hovenier of in de wegenbouw, dan is voor jou naast een lange werkbroek ook een korte werkbroek ideaal. Binnen deze categorie zijn zowel nette als minder nette werkbroeken te vinden, zo zijn ze er met veel of minder zakken en bijvoorbeeld in jeans model of in het wit.


Eigenschappen korte werkbroeken

De korte werkbroeken komen ook in reflecterende modellen, voor als je bijvoorbeeld in de wegenbouw of offshore aan het werk bent. Van de korte modellen kun je dezelfde kwaliteit verwachten als van onze lange modellen. Er worden dezelfde stevige materialen gebruikt, namelijk polyester, katoen en cordura. Zo is polyester een ideale stof voor een werkbroek omdat het goed bestand is tegen slijtage en makkelijk te reinigen is. Katoen heeft een groot vochtabsorberend vermogen en heeft een hoog draagcomfort. De kniezakken zijn over het algemeen van de stevige stof cordura gemaakt. Deze kniezakken vind je bij de korte werkbroeken uiteraard enkel bij de iets langere modellen.


Topmerken binnen de categorie korte werkbroeken