•  (8,8/10)

Gildan werkbroeken

Bekijk hieronder het assortiment Gildan werkbroeken. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

3 resultaten

Filter

 • RoodMarineblauwSports greyCharcoalZwart

  Gildan Short Performance Korte broek

  € 9,68 excl. btw
  € 11,71 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • MarineblauwSports greyDonker heatherZwart

  Gildan Cuff Heavy Blend Sweatpants

  € 13,44 excl. btw
  € 16,26 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • RoodMarineblauwSports greyZwart

  Gildan Heavy Blend Dames Sweatpants

  € 10,80 excl. btw
  € 13,07 incl. btw
  Bekijk en bestel

3 resultaten

Filter

Gildan werkbroeken

Bij het aanschaffen van nieuwe werkbroeken is het steeds van belang om stil te blijven staan bij verschillende eigenschappen waar deze over moeten beschikken. In eerste instantie spreekt het bijvoorbeeld voor zich dat werkbroeken comfortabel moeten zijn om te dragen. Dit is zeker en vast het geval wanneer je er voor kiest om één van de verschillende Gildan werkbroeken uit ons assortiment aan te schaffen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat deze over een zogenaamde 'comfort cut' beschikken. Daarnaast spreekt het voor zich dat ook de aanwezige elastische tailleband zorgt voor een uitstekende pasvorm.

Ontdek het comfort van de Gildan werkbroeken

Veel mensen die er voor kiezen om werkbroeken te kopen staan niet voldoende stil bij het comfort die deze weten te realiseren. Dat is jammer, want het comfort van je werkbroek is voor een groot deel bepalend voor het gevoel dat je hebt tijdens het werken. Door te kiezen voor één van de verschillende Gildan werkbroeken uit ons assortiment kan je er gelukkig zeker van zijn dat je kan rekenen op het meest optimale draagcomfort en dat in alle omstandigheden. Ben je niet zozeer op zoek naar een lange broek van Gildan om te kunnen dragen tijdens het werken, maar geef je eerder de voorkeur aan een kort exemplaar? Ook in dat geval zal je merken dat deze zonder probleem in het aanbod hier bij Proforto is terug te vinden. Dit overigens ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bestel jouw Gildan werkbroeken nu hier bij Proforto!

Gildan werkbroeken bestaan tegenwoordig in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Zo zijn er exemplaren voor mannen, maar ook de dames blijven niet achterwege. Dit zorgt er voor dat er altijd een werkbroek van Gildan bestaat die op uitstekende wijze al jouw verwachtingen zal weten in te lossen. Ben je van plan om je Gildan werkbroek te kopen hier bij Proforto? In dat geval verzekeren we je niet alleen van de scherpst mogelijke prijs, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat je vanaf een bestelbedrag van minimaal 35 euro excl. BTW kan rekenen op gratis verzending van je order. Op deze manier hoef je eigenlijk nooit extra kosten te vrezen die de kostprijs van je werkbroeken de hoogte in jagen, in tegendeel.