•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

BP Werkbroeken

Bekijk hieronder het assortiment BP werkbroeken. Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Lees meer

45 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

45 resultaten

Filter

BP werkbroeken

Op het ogenblik dat je bepaalde werkkleding wenst te kopen spreekt het voor zich dat je zal willen kiezen voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit en duurzaamheid. Wat dat betreft heeft het Duitse merk BP heel wat moois voor jou in petto. Het merk werd reeds aan het einde van de 18e eeuw in het leven geroepen waardoor ze inmiddels over een ruime ervaring van meer dan 200 jaar beschikt. Sterker nog, BP was één van de eerste Duitse fabrikanten welke er voor koos om kleding te produceren door gebruik te maken van een lopende band. Wil jij eveneens kunnen genieten van de bijzondere kwaliteit welke is verbonden aan BP werkbroeken? Haal dan jouw werkbroek vandaag nog in huis hier bij Proforto!

BP werkbroeken geschikt voor alle werkzaamheden

BP werkbroeken zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een werkbroek welke beschikt over kniebeschermers? Of wil je misschien een elastische broek bestellen waardoor je kan genieten van 100 procent bewegingsvrijheid? Het is allemaal mogelijk. Bij bepaalde werkzaamheden is het bovendien aangewezen om een reflecterende broek te dragen. Ook wanneer dit een vereiste is zal het aanbod aan BP werkbroeken hier bij Proforto je al datgene bieden waar je nood aan hebt.

Keuze tussen lange en korte BP werkbroeken

Wanneer de temperatuur stijgt betekent dat uiteraard dat je liever niet een volledige dag met een lange werkbroek rondloopt. Dat hoeft ook niet. Het assortiment met BP werkbroeken hier bij Proforto is namelijk opgebouwd uit tal van verschillende lange en korte werkbroeken. Deze laatste zijn bovendien veelal voorzien van een dubbele knoop en gedeeltelijke elastische tailleband waardoor een perfecte pasvorm kan worden gerealiseerd. Uiteraard spreekt het voor zich dat ook deze korte BP werkbroeken net als de lange(re) uitvoeringen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een werkbroek te koop die perfect alle door jou vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen.