•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Toffeln

Toffeln is vooral bekend in de zorgsector om hun comfortabele schoenen en klompen die door zorgmedewerkers zeer worden gewaardeerd. Maar de laatste jaren ontdekken ook andere sectoren de comfortabele schoenen en klompen van Toffeln. Want ook in de horeca en voor winkelpersoneel is Toffeln een zeer geschikt merk. Er is ruime keuze uit werkklompen en zorgklompen zowel met open als met gesloten hiel. Maak je keuze uit het ruime assortiment bij Proforto en bestel direct online. Je bestelling wordt indien op voorraad de volgende werkdag geleverd.

1 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

1 resultaten

Filter

Toffeln maakt al sinds 1978 schoenen en klompen die vooral in beroepen in de zorg veel gedragen worden, maar ook steeds meer andere sectoren ontdekken de charmante en comfortabele schoenen van Toffeln. Zorgverleners maken heel wat meters tijdens een dienst en dan is het natuurlijk belangrijk om goede schoenen te dragen die je voeten optimaal ondersteunen. Het assortiment schoenen van Toffeln omvat zowel halfopen instap klompen als dichte schoenen die door mannen en vrouwen gedragen kunnen worden.

Zorg goed voor je voeten als je in de zorg werkt

Als je als zorgverlener werkt dan weet je als geen ander dat je goed op je eigen gezondheid moet letten. Alleen als je zelf goed in je vel zit kun je immers optimale zorg verlenen aan diegenen die dat nodig hebben. De schoenen van Toffeln dragen daar graag een steentje aan bij. Ze worden gemaakt in fraaie kleuren die je prima kunt combineren met je uniform. De zolen zijn voorzien van een antisliplaag zodat je altijd grip hebt en niet snel uitglijdt.

Toffeln worden ook in andere sectoren gedragen

Natuurlijk zijn de comfortabele werkschoenen van Toffeln niet voorbehouden aan zorgverleners. Ze worden ook in andere sectoren graag gedragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan

  • Schoonmaakpersoneel
  • Winkelpersoneel
  • Medewerkers in de horeca
  • Laboranten

Waar je de schoenen ook draagt, je kunt altijd rekenen op top draagcomfort en kwaliteit. De schoenen kunnen in veel gevallen in de wasmachine worden gewassen als er vlekken op zijn gekomen of je kunt de schoen nat reinigen met een doek met een mild schoonmaakmiddel. De werkschoenen van Toffeln gaan op die manier zeer lang mee.

Bestel je Toffeln werkschoenen voor de beste prijs

Natuurlijk bestel je jouw Toffeln schoenen online bij Proforto. Want nergens anders betaal je een betere prijs. Je kunt direct online je bestelling doorgeven, heb je een grotere partij nodig, bijvoorbeeld voor het voltallige personeel, dan kun je ook vooraf een offerte op maat aanvragen. Voor vragen over dit product of over onze overige artikelen kun je altijd contact opnemen met onze professionele en deskundige klantenservice. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor bedrijfskleding en werkschoenen.