Thermo Werkhandschoenen

Thermo handschoenen draag je als je moet werken in de kou. Het maakt niet uit of dat binnen of buiten is. Bij Proforto bestel je thermo handschoenen van verschillende merken. Je order wordt direct verwerkt zodat je je nieuwe handschoenen de volgende werkdag in huis hebt. Proforto staat garant voor uitstekende service en je betaalt bij de grootste online leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen altijd een scherpe prijs.

Lees meer

47 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

47 resultaten

Filter

Wanneer draag je thermo handschoenen?

Thermo handschoenen draag je niet alleen als je buiten werkt terwijl het koud is. Ze komen ook prima van pas bij het werken in een koelcel, bijvoorbeeld in de vleesindustrie. Daar kan het zelfs noodzakelijk zijn om thermo handschoenen te dragen om bevriezing van vingers te voorkomen. Houd altijd de regels in acht voor werken bij lage temperaturen, dit mag maar voor een bepaalde tijd achter elkaar, daarna moet je een pauze nemen om op te warmen.

Kies voor bekende merken thermo handschoenen

Bij Proforto kun je kiezen uit diverse merken thermo handschoenen, zoals Showa en OXXA Safety Products. De handschoenen zijn er in diverse maten, dus zowel voor dames als heren. In de handige maattabel voor handschoenen kun je snel zien welke maat je moet bestellen. De handschoenen in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd op goede grip en bewegingsvrijheid voor de handen. Je kunt er dus onder alle omstandigheden prima mee werken.

Thermo handschoenen online bestellen

Ben je op zoek naar goede thermo handschoenen voor een scherpe prijs? Dan shop je natuurlijk bij Proforto. Je kunt je bestelling direct online doorgeven. Kies een betaaloptie en we zorgen ervoor dat je order meteen wordt verwerkt. Is het artikel van je keuze uitverkocht of jouw maat niet op voorraad? Informeer dan bij de klantenservice wanneer deze thermo handschoenen weer leverbaar zijn. De medewerkers helpen je ook graag als je het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Stuur een berichtje via de online chat en je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan. Bij Proforto kun je ook terecht voor thermo kleding zoals ondergoed, shirts, broeken en jassen waarmee je zonder problemen in de kou kunt werken.