•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Werkhandschoenen

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

27 resultaten

Filter

Blåkläder: duurzame en functionele werkkleding online kopen bij Proforto.nl!

Het Zweedse merk Blåkläder maakt sinds 1959 duurzame en functionele werkkleding. Zij hebben een sterke naam opgebouwd in de afgelopen 50 jaar door het ontwerpen en produceren van werkkleding. Dit hebben ze bereikt door hard werken en een sterke visie voor de lange termijn. Ook zijn ze een ijzersterk familiebedrijf en hebben al meer dan 20 jaar een "triple A gold" waardering.

De visie van Blåkläder is om wereldwijd toonaangevend te zijn op het gebied van hoogwaardige en functionele werkkleding, werkhandschoenen en werkschoenen.

Blåkläder is en blijft een groeiend bedrijf op de markt van werkkleding. Zij zijn een toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier en willen dit ook blijven. Dit doen ze door te werken met eigen fabrieken en een eigen logistieke organisatie.
 

Veilig & functioneel gekleed zijn en er goedkoop goed uitzien.

Door het ontwikkelen van de Blåkläder producten, proberen ze het dagelijkse werkleven veiliger en beter gekleed uit te laten zien. Ook het comfort en pasvorm is heel belangrijk. Goed gekleed, veilig en netjes, binnen en buiten. Ook het werkschoenen assortiment van Blåkläder is uitermate veilig en functioneel. Zo ben je optimaal beschermd met de verschillende veiligheidsklassen (S1, S2 en S3). Je kunt bij Proforto.nl selecteren op verschillende eigenschappen.
 

Ben je op zoek naar kwalitatieve, functionele en veilige werkkleding en werkschoenen, dan ben je bij Blåkläder aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies het Blåkläder product dat bij jouw werksituatie past. Heb je vragen over de producten, pasvorm of maten? Dan kun je op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 terecht bij onze klantenservice op 024 -7113346.

Met Marigold werkhandschoenen kun je onder alle omstandigheden je werk veilig doen. Veel mensen nemen het niet zo nauw met het dragen van handschoenen, zeker als het door de werkgever niet verplicht wordt gesteld. Maar vergis je niet: langdurige blootstelling aan bepaalde stoffen kan ervoor zorgen dat je huid onherstelbaar beschadigd raakt. En daarnaast kan het uit hygiënisch oogpunt wenselijk of noodzakelijk zijn om tijdens het werk handbescherming te dragen. De werkhandschoenen van Marigold kunnen dan uitkomst bieden.

Werkhandschoenen voor verschillende sectoren

Marigold maakt handschoenen voor verschillende branches. Het maakt namelijk wel degelijk verschil in welke sector je werkzaam bent, welke handschoenen je het beste kunt dragen. Zo zijn er handschoenen voor de volgende sectoren verkrijgbaar bij Proforto:

  • Chemie
  • Montage
  • Food

Daarnaast zijn er extra sterke werkhandschoenen verkrijgbaar die je handen onder zware omstandigheden optimaal beschermen. Door de juiste handschoenen te dragen voorkom je niet alleen blessures maar ook contact met gevaarlijke stoffen of het overbrengen van bacteriën, bijvoorbeeld bij de bereiding of verpakking van voedingsmiddelen. Ook voor thuis kunnen werkhandschoenen van pas komen, bijvoorbeeld tijdens het tuinieren of tijdens het klussen. Want ook dan is het natuurlijk belangrijk je handen goed te beschermen.

Kies de juiste maat handschoenen

Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste maat Marigold werkhandschoenen bestelt. Je kunt daarvoor gebruik maken van de maattabel die is te vinden op de website van Proforto. Als je de maat van je hand even nameet kun je zonder problemen de juiste maat bestellen. Van een aantal handschoenen bestel je een set van meerdere paren, zodat je even vooruit kunt. De hoeveelheid staat aangegeven bij de individuele producten.

Koop de beste werkhandschoenen tegen de beste prijs

Ben je op zoek naar topkwaliteit werkhandschoenen? Dan zijn de handschoenen van Marigold een uitstekende keuze. Deze werkhandschoenen hebben hun kwaliteit inmiddels ruimschoots bewezen. Je kunt direct in de webshop je bestelling selecteren. Vanaf een bestelbedrag van slechts 35 euro betaal je geen bijdrage in de verzendkosten. Twijfel je over welke handschoen je het beste kunt bestellen? Neem dan voor vrijblijvend advies contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.