•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Ademhalingsbescherming

Er staan helaas nog geen producten in deze categorie.
Probeer uw product te zoeken in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Uvex persoonlijke bescherming voor alle werknemers

Uvex maakt al bijna 100 jaar kwaliteitsproducten voor werknemersveiligheid. Zij zorgen ervoor dat werkende mensen van top tot teen beschermd zijn tegen mogelijke gevaren op de werkvloer. De merkwaarden van Uvex zijn bepalend voor het karakter van het merk. De waarden van het merk worden meegenomen in elke belissing die het bedrijf maakt. Zo wordt elke beslissing gemaakt, zodat het een goede impact heeft op het bedrijf. Zoals elk veiligheidsmerk moeten ze innovatief blijven en de nieuwste ontwikkelingen doorvoeren in de producten. Zij voeren nieuwe technologieën en oplossingen door die directe of indirecte waarde hebben. Zo begrijpen ze de doelgroep en de markt beter waardoor ze betere producten aan kunnen bieden.

 

Assortiment Uvex online kopen bij Proforto.nl

Met het assortiment van Uvex kun je jezelf van top tot teen beschermen. Wij hebben verschillende oplossingen zoals:

 

- Veiligheidsbrillen
- Lasbrillen
- Veiligheidshelmen
- Stootpetten
- Gehoorkappen
- Oordopjes
- Werkhandschoenen
- Stofmaskers

Spasciani: veilige ademhalingsbescherming en gelaatsbescherming

Spasciani is een Italiaanse fabrikant van adem- en gelaatsbescherming en is wereldwijd een van de belangrijke producenten. Het bedrijf is in 1892 opgericht en heeft zodoende veel know-how en ervaring in de branche. De producten worden niet alleen in de industrie ingezet, maar ook voor militaire doeleinden. Het bedrijf gaat bij het ontwikkelen van nieuwe producten uit van toegepast wetenschappelijk onderzoek en heeft derhalve een eigen onderzoeksfaciliteit. Sinds 1995 mag Spasciani het ISO 9000 certificaat voeren.

Het bedrijf heeft een breed assortiment aan adembescherming, van mondkapjes tot gelaatsmaskers en complete helmen. Wat er in dit opzicht ook nodig is voor een veilige werkomgeving, Spasciani heeft het!

Assortiment van Spasciani online kopen bij Proforto.nl

Een bekende fabrikant als Spasciani mag natuurlijk niet missen in het assortiment van Proforto. Wij voeren de volgende productgroepen:

  • Volgelaatsmasker
  • Halfgelaatsmasker
  • Stoffilters
  • Gasfilters