Gratis Verzenden & RetournerenGratis verzenden en retourneren*
Grootste AssortimentGrootste assortiment
Snelle LeveringSnelle levering
Achteraf BetalenAchteraf Betalen

Timberland

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Timberland online kopen bij Proforto.nl

De naam van deze fabrikant zal je ongetwijfeld meteen bekend voorkomen. Dat is niet verwonderlijk: van alle schoenenfabrikanten geniet Timberland van de hoogte naamsbekendheid. Naast de schoenen van Nike en Adidas worden de schoenen van Timberland wereldwijd het meest verkocht. Deze krachtige combinatie maakt het bedrijf uniek. Het bedrijf is ook sociaal erg geëngageerd. De kernwaarden bij de productie van de Timberland kleding zijn dan ook gericht op duurzaamheid - ook wat betreft leveranciers -, innovatie en comfort. Wij van Proforto zijn er dan ook trots op om Timberland werkschoenen aan te kunnen bieden.


Timberland assortiment

Sidney Swarts ontwikkelde in 1973 de beroemde gele schoen en creëerde tegelijk het Timberland merk. Hij wilde "fantastische schoenen" maken. Met zijn erfenis zijn de bedrijfswaarden steeds met het bedrijf blijven meegroeien. Ze zitten tevens verankerd in iedere nieuwe productontwikkeling. Het Timberland PRO merk is ontstaan in 1999 en richt zich op de beroepsmatige gebruiker. Het biedt comfort, duurzaamheid en bescherming voor iedereen die werkt in de meest veeleisende omgevingen.


Timberland veiligheidsschoenen worden gemaakt voor professionelen, die de beste bescherming nodig hebben tijdens het werk. De schoenen combineren veiligheid aan de buitenkant met comfort aan de binnenkant. De zolen hebben een uitstekende grip, zelfs op een natte of gladde ondergrond.


Contact over Timberland schoenen?

Uiteraard profiteer je bij het kopen van Timberland schoenen van onze uitstekende voorwaarden en kundige klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 op 024 - 711 33 46 om al jouw vragen te beantwoorden.