Gratis Verzenden & RetournerenGratis verzenden en retourneren*
Grootste AssortimentGrootste assortiment
Snelle LeveringSnelle levering
Achteraf BetalenAchteraf Betalen

Herock

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Herock: duurzame werkkleding voor werkende helden!

Herock werkkleding zorgt ervoor dat je, zelfs als je in een veeleisende omgeving werkt, een uitstekende prestatie kan leveren. Zelfs voor de meest extreme werkomgevingen is er een perfecte Herock outfit. De kleding en schoenen zorgen voor een volledige bescherming maar je wordt niet belemmerd in je bewegingen. En dit wordt allemaal gecombineerd met het stijlvolle design van Herock. Goed beschermd zijn is belangrijk maar je wilt natuurlijk ook professionaliteit uitstralen. Herock werkkleding en werkschoenen zorgen hiervoor.


Producten Herock online kopen bij Proforto.nl

De producten van Herock worden ontwikkeld en continue verbeterd, dit kunnen zij door de jarenlange ervaring. Alle producten worden uitgebreid getest voordat ze aan een productlijn worden toegevoegd. Ze worden zowel in een laboratorium als in de praktijk getest, zodat de producten tegen alle situaties bestand zijn. Want uiteindelijk moeten de producten optimaal werken in de praktijk. Functionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke eigenschappen van werkkleding voor een professional.


Herock ESSENTIALS

De Herock essentials productlijn bestaat uit de standaard producten. Deze producten voldoen aan de basiseisen voor iedereen die gaat klussen. Dit kan dus zijn als je thuis een doe-het-zelf klus gaat doen maar ook als je professionele bouwvakker bent. Deze lijn bevat standaard polo's, bodywarmers, standaard werkbroeken, vesten, sweaters en een overall.


Herock ADDITIONALS

Ben je op zoek naar een Herock product die speciale eigenschappen moet bevatten, dan kun je de Additionals-lijn bekijken. Deze productlijn is perfect voor de gevorderde klussers en professionals. In deze lijn is o.a. de waterafstotende werkbroek met steekzakken te vinden. Deze biedt net iets meer dan de werkbroek uit de Essentials-lijn.


Herock EXPERTS

De Experts productlijn bestaat uit producten van de meest duurzame kwaliteit en speciaal voor professionals die het beste van het beste nodig hebben. Deze productlijn wordt alleen verkocht door de officiële distributiepartners van Herock.


Het goedkope Herock assortiment bij Proforto.nl