Gratis Verzenden & RetournerenGratis verzenden en retourneren*
Grootste AssortimentGrootste assortiment
Snelle LeveringSnelle levering
Achteraf BetalenAchteraf Betalen

DeWalt

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

DeWalt werkkleding goedkoop online verkrijgbaar bij Proforto.nl

In 1923 is Raymond DeWalt gestart met het opbouwen van een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele machines. Het bedrijf staat tegenwoordig nog steeds bekend om haar duurzaamheid, precisie en betrouwbaarheid. DeWalt is al meerdere jaren het snelst groeiende merk en richt zich nu ook op workwear.


Veiligheidsschoenen kopen

Werkschoenen van DeWalt voldoen aan de norm EN 345. Deze norm deelt veiligheidsschoenen in 5 niveaus van bescherming. Alle schoenen zijn voorzien van een schacht in leder en andere materialen behalve rubber en polymeren.

DeWalt hanteert een uniek concept van constructie, keuze van materialen, comfort en ondersteuning en positionering van de voet in de schoen ontwikkeld door orthopedisten. Het resultaat waar DeWalt naar streeft is een goede schoen die geen klachten van pijn in de voeten, benen of rug veroorzaakt en tevreden klanten en werkgevers.


Werkkleding kopen

De werkbroeken van DeWalt zijn in meerdere lengtematen en kleuren verkrijgbaar en voorzien van diverse eigenschappen waaronder multifunctionele opbergzakken en voorgevormde kniezakken. Naast werkbroeken biedt DeWalt ook vesten, bodywarmers, t-shirts en polo's aan. De t-shirts en polo' s van DeWalt zijn voorzien van het PWS systeem, de stof voert het zweet af en houdt het lichaam droog voor een optimaal draagcomfort.


Werkhandschoenen kopen

Omdat armen en handen binnen het arbeidsproces belangrijke en onmisbare werktuigen zijn schenkt DeWalt hier zorgvuldig aandacht aan. Door de inzet en het gebruik van de juiste werkhandschoen worden risico's weggenomen.


Veiligheidsbrillen kopen

Het dragen van een goedgekeurde veiligheidsbril is volgens DeWalt ook van essentieel belang. Een minuscuul, onzichtbaar (stof)deeltje hoeft maar in je ogen terecht te komen wat kan leiden tot irritatie en/of soms onherstelbare beschadiging aan het netvlies. DeWalt biedt daarom diverse soorten veiligheidsbrillen aan die naast uitstekende bescherming ook comfort bieden.


Accessoires kopen

Om je werkoutfit zo volledig en veilig mogelijk af te maken biedt DeWalt ook accessoires aan waaronder een muts, riem en kniestukken.