•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Marigold handschoenen

5 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

5 resultaten

Filter

Met Marigold werkhandschoenen kun je onder alle omstandigheden je werk veilig doen. Veel mensen nemen het niet zo nauw met het dragen van handschoenen, zeker als het door de werkgever niet verplicht wordt gesteld. Maar vergis je niet: langdurige blootstelling aan bepaalde stoffen kan ervoor zorgen dat je huid onherstelbaar beschadigd raakt. En daarnaast kan het uit hygiënisch oogpunt wenselijk of noodzakelijk zijn om tijdens het werk handbescherming te dragen. De werkhandschoenen van Marigold kunnen dan uitkomst bieden.

Werkhandschoenen voor verschillende sectoren

Marigold maakt handschoenen voor verschillende branches. Het maakt namelijk wel degelijk verschil in welke sector je werkzaam bent, welke handschoenen je het beste kunt dragen. Zo zijn er handschoenen voor de volgende sectoren verkrijgbaar bij Proforto:

  • Chemie
  • Montage
  • Food

Daarnaast zijn er extra sterke werkhandschoenen verkrijgbaar die je handen onder zware omstandigheden optimaal beschermen. Door de juiste handschoenen te dragen voorkom je niet alleen blessures maar ook contact met gevaarlijke stoffen of het overbrengen van bacteriën, bijvoorbeeld bij de bereiding of verpakking van voedingsmiddelen. Ook voor thuis kunnen werkhandschoenen van pas komen, bijvoorbeeld tijdens het tuinieren of tijdens het klussen. Want ook dan is het natuurlijk belangrijk je handen goed te beschermen.

Kies de juiste maat handschoenen

Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste maat Marigold werkhandschoenen bestelt. Je kunt daarvoor gebruik maken van de maattabel die is te vinden op de website van Proforto. Als je de maat van je hand even nameet kun je zonder problemen de juiste maat bestellen. Van een aantal handschoenen bestel je een set van meerdere paren, zodat je even vooruit kunt. De hoeveelheid staat aangegeven bij de individuele producten.

Koop de beste werkhandschoenen tegen de beste prijs

Ben je op zoek naar topkwaliteit werkhandschoenen? Dan zijn de handschoenen van Marigold een uitstekende keuze. Deze werkhandschoenen hebben hun kwaliteit inmiddels ruimschoots bewezen. Je kunt direct in de webshop je bestelling selecteren. Vanaf een bestelbedrag van slechts 50 euro betaal je geen bijdrage in de verzendkosten. Twijfel je over welke handschoen je het beste kunt bestellen? Neem dan voor vrijblijvend advies contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.