Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen
Gratis verzending vanaf €35,- (ex. BTW)
Gratis retourneren
Grootste assortiment
Snelle levering
Achteraf Betalen

Le Nouveau Chef

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het is algemeen bekend dat het voor een chef niet alleen van belang is om er netjes uit te zien, maar ook om kleding te hebben die een passende bescherming biedt. Zij die op zoek zijn naar het absolute neusje van de zalm kunnen dit absoluut vinden in het aanbod van het gerenommeerde merk 'Le Nouveau Chef'. Dit merk draait reeds jaren mee binnen de professionele horeca sector en heeft haar kwaliteit en duurzaamheid dan ook meermaals bewezen. Wil jij er ook zeker van zijn dat jij als chef op en top voor de dag komt? In dat geval is het zonder twijfel een aanrader om het aanbod van Le Nouveau Chef te ontdekken!

Ruim assortiment van Le Nouveau Chef

Wanneer je een kijkje neemt in het assortiment met artikelen van Le Nouveau Chef hier bij Proforto zal je kunnen vaststellen dat er heel wat uiteenlopende kledingstukken en aanverwanten in terug te vinden zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een koksbuis met lange mouwen of heb je dringend nood aan een halsschort, een kwalitatieve keukendoek of een koksfez? Je vindt ze allemaal terug in ons riante assortiment. Het spreekt bovendien voor zich dat alle artikelen van Le Nouveau Chef die door ons worden aangeboden altijd zijn voorzien van de best mogelijke prijs en ze verkrijgbaar zijn voor zowel dames als heren.

Le Nouveau Chef artikelen bestellen in diverse stijlen

Veel professionelen die actief zijn in de horeca kiezen er bewust voor om gebruik te maken van artikelen van het gerenommeerde merk Le Nouveau Chef. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit waar het merk bekend om staat, maar ook met de stijl waar de verschillende kledingstukken over beschikken. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor neutrale kleuren zoals zwart of wit of wil je eerder opteren voor wat meer opvallende varianten zoals groen, geel of rood? Het kan allemaal. Het assortiment van Le Nouveau Chef kenmerkt zich daarenboven ook door een groot aantal verschillende stijlen zoals denim, gestreept, geblokt en egaal. Welke van deze verschillende stijlen jouw voorkeur ook heeft, Le Nouveau Chef biedt het je allemaal!